Chantal Janzen vertelt over haar naakt fotoshoot

Chantal Janzen geeft zichzelf bloot - 2019 !

Eefke Burg 58080 0

Terug naar 2019 !

Voor haar magazine open & bloot ging Chantal Janzen uit de kleren. Voor de helft dan, want Chantal heeft altijd de broek aan, zo vertelt ze zelf. Aan het einde van de video laat ze doorschemeren dat ze op dit moment tevreden is met haar borsten.

Chantal Janzen geeft zichzelf letterlijk en figuurlijk bloot

In een video waarin de naakt fotoshoot is vastgelegd, geeft ze zich zowel letterlijk als figuurlijk bloot. Ze vertelt over dat ze haar ouders vroeger heeft betrapt. 'Gewoon, dat gebeuren wat je gewoon niet wil als kind,' geeft Chantal Janzen aan, en ze voegt toe: 'and it's all coming back to me now...' Het bloot poseren is niet iets wat haar altijd gemakkelijk afgaat. 'Ik ben best wel preuts, vind ik zelf wel.' Ze voegt toe dat als ze niet bekend zou zijn, dat ze dan óók niet bijvoorbeeld bloot zou zonnen. 'Ik vind het als je bekend bent sowieso wel lastig met social media, in hoeverre je je bloot geeft en dingen deelt.'

 

Lees ook: 360 graden naakt fotografie in de natuur

Achter de schermen van de bloot shoot

In de video is zichtbaar hoe de fotografen die haar fotograferen rondom een scherm bekijken welke beelden ze willen selecteren. Je ziet ook een kijkje achter de schermen hoe Chantal aan het poseren is en hoe de visagie haar opmaakt. Aan het einde blijkt dat ze op dit moment tevreden is over hoe ze er op dit moment uit ziet: 'het enige is dat ik nu ga opstaan om te gaan eten. Dus ik wil dat jij gewoon dat ding uitzet, of mee tilt, maar niet dat dit zo het shot blijft en dat ik opsta en dan hebben we de tieten aan het dansen.' Ze vervolgt: 'die zijn op dit moment best wel groot.'

DIGIFOTO Travel, terug van weggeweest

In deze, nieuwe, geüpdatete online Travel special van DIGIFOTO nemen we je mee op reis door middel van prachtige foto’s en inspirerende interviews. Laat je verrassen door de veelzijdigheid aan materiaal. Reis de ene bladzijde naar Chili, sla om en je bevindt je op Antarctica. Ontmoet volkeren in landen hier ver vandaan of maak kennis met de jongeren in de Amsterdamse Bijlmer. Kortom, de digitale DIGIFOTO Travel editie houdt voorlopig wel even zoet dankzij de inspirerende verhalen en dito foto’s van Jimmy Nelson tot Ruben Smit en Bob Luijks.

Bestel DIGIFOTO Travel nu in onze webshop.

afbeelding van Eefke Burg

EefkeBurg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen vanEefke