Casio introduceert stijlvolle EXILIM-camera met 20,1 megapixels

Redactie DIGIFO... 970 0
Amstelveen, 18 februari 2013 — Casio Computer Co., Ltd introduceert de EX-ZS30-camera. Deze stijlvolle, nieuwe digitale EXILIM-camera beschikt over maar liefst 20,1 effectieve megapixels.

Persbericht

De EX-ZS30 heeft een hoogwaardige roestvrijstalen behuizing en beschikt over een CCD-chip met een effectieve resolutie van 20,1 megapixels, een groothoek van 26 mm* en 6x optische zoom. Met deze nieuwe camera brengt Casio de uitstekende prestaties van alle basisfotografiefuncties samen in een toestel dat ook nog eens extreem eenvoudig te bedienen is, zelfs voor beginnende fotografen. Met deze digitale camera kan iedereen eenvoudig mooie foto's maken dankzij de geavanceerde functies.

De EX-ZS30 heeft speciale knoppen voor afdrukken, bekijken en wissen, wat de camera extreem eenvoudig maakt in het gebruik. Verder is de EX-ZS30 voorzien van Premium Auto, een functie die het kader automatisch analyseert, daarbij de beste instelling zoekt en de foto optimaal verwerkt. Dit betekent dat gebruikers alleen op de ontspanknop hoeven te drukken en dan verzekerd zijn van prachtige foto's, zelfs in moeilijke omstandigheden, zoals 's nachts, bij portretten, bij tegenlichtopnamen (ondergaande zon), landschappen en macrofotografie (bijvoorbeeld bloemen van dichtbij).

Daarnaast is er een groot aantal functies om bijzondere foto's te maken. Zo heeft de camera Art Shot voor artistieke effecten, waaronder Toy Camera, Soft Focus, Light Tone, Pop, Sepia, Monochrome, Miniature en Fish Eye. Ook beschikt de EX-ZS30 over de Dynamic Photo-functie waarmee een fotograaf acht bewegende personages kan combineren met een al gemaakte foto.

Casio levert de EX-ZS30 in vijf kleuren: zilver, zwart, paars, wit en roze, vanaf maart 2013 voor 109,99 euro (verkoopadviesprijs).

* Omgerekend voor 35 mm-film


afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie