CameraNU.nl is uitgeroepen tot de beste fotografiewinkel van Nederland.

CameraNU.nl uitgeroepen tot beste fotowinkel

Eefke Burg 586 0
CameraNU.nl is uitgeroepen tot de beste fotografiewinkel van Nederland. Dat werd deze week bekend gemaakt door de Consumentenbond nadat deze de uitslag deelde van een onderzoek onder meer dan 8600 mensen die online aankopen deden. Het onderzoek werd uitgevoerd onder webwinkels voor elektrische apparatuur, waar CameraNU.nl een 9.2 scoorde en daarmee net onder Coolblue.nl eindigde.

Waarin CameraNU.nl zich onderscheidt

Uit het onafhankelijke onderzoek van de Consumentenbond kwam naar voren dat CameraNU.nl zich onderscheidde van concurrenten op het gebied van klantenservice, beloofde levertijd, retourprocedure en prijsniveau. Medewerkers werden geroemd om hun passie voor fotografie en de kennis van de techniek.

De beste klantenservice

Uit het onderzoek blijkt dat maar liefst 91% van de klanten aangeven tevreden te zijn over de klantenservice van CameraNU.nl. Hiermee heeft CameraNU.nl een gedeelde eerste plaats met Coolblue.nl op het gebied van klantenservice.

Ook over de retourprocedure zijn de klanten erg te spreken; 93% van de klanten is dan ook zeer tevreden over het retourproces. Richard Simmelink, Teamleider Klanttevredenheid bij CameraNU.nl geeft aan dat dit een 'geweldige erkenning' is voor zijn afdeling. 'Aandacht, oog en oor voor de klant wordt gewaardeerd en het is heel gaaf om dat op deze manier bevestigd te zien worden,' aldus Richard. Wat hem betreft is er echter altijd nog meer mogelijk en blijft hij altijd op zoek naar verbetering.

CameraNU.nl biedt producten voor elk budget

Het aanschaffen van producten tegen een goede prijs blijft belangrijk voor klanten. CameraNU.nl wil graag een aanbod bieden voor alle soorten klanten en wil het maken van mooie beelden voor iedereen toegankelijk maken. De camerawinkel scoort 5% beter dan de volgende fotowinkel op het gebied van klanttevredenheid op het gebied van prijs.

afbeelding van Eefke Burg

Eefke Burg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen van Eefke