'De naam verandert, maar de vertrouwde gezichten in de winkel blijven'

CameraTools wordt CameraNU.nl

Christel de Wolff 572 0
Vanaf maandag 11 november zal CameraTools te Apeldoorn verder gaan als winkel van CameraNU.nl. De retailer benadrukt dat: 'de naam verandert, maar de vertrouwde gezichten in de winkel blijven.'

Anderhalf jaar geleden nam CameraNU.nl een meerderheidsbelang in het bedrijf, waarna de bestaande samenwerkingen werden uitgebreid op het gebied van inkoop en ondersteuning. Nu CameraTools volledig onderdeel wordt van CameraNU.nl zullen de bedrijfsprocessen nog efficiënter verlopen en wordt eventuele verwarring bij klanten over de twee merknamen weggenomen.

Meer service

De klant zal bij de naamswissel meer service genieten, bijvoorbeeld door ruimere openingstijden van de klantenservice. Ook kan er worden geprofiteerd van een ruimer assortiment, snelle levering (next day-delivery bij bestellingen tot 23:59) en 5 jaar garantie.

Meteen van kracht

Online shoppers worden op de website van CameraTools al doorverwezen naar CameraNU.nl. Het weekend van vrijdag 8 en zaterdag 9 november zal de winkel in Apeldoorn geslote zijn om te werken aan de overgang naar CameraNU.nl

De focus van CameraNU.nl in Apeldoorn richt zich vanaf maandag volledig op advies en verkoop in de winkel. De winkel, gelegen aan de Parimariboweg 41, staat reeds bekend als expert op het gebied van foto en video, een groot assortiment en uitmuntende service en deskundigheid. Onder de nieuwe naam zullen deze eigenschappen niet veranderen. In de moderne showroom kun je terecht voor advies op maat, sensorcleaning, kleine reparaties en kun je de nieuwste camera's en objectieven testen.

Tweede CameraNU.nl overname

Eerder dit jaar nam CameraNU.nl, zelf gestart als cameraspeciaalzaak op Urk, al Foto Booms in Amsterdam over. De vestiging in Apeldoorn is de tweede volwaardige CameraNU.nl –winkel buiten Urk.

Meer over de openingstijden en services van CameraNU.nl Apeldoorn vind je hier.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel