CameraNU.nl Toppersfeest op 11 en 12 oktober

CameraNU.nl Toppersfeest 2013 en vind-de-sleutelactie!

Redactie DIGIFO... 2813 0
Net als in 2012 organiseert CameraNU.nl ook dit jaar weer een groots opgezet Toppersfeest. Alle 4 de grote namen in de fotografiewereld zullen op 11 en 12 oktober weer aanwezig zijn om hun nieuwste materiaal te laten zien.

Advertorial

U kent ze vast…, Nikon, Canon, Sony en Panasonic. Het Toppersfeest van dit jaar heeft daarnaast een extra feestelijk tintje, want CameraNU.nl bestaat in 2013 alweer 10 jaar! En dat betekent dat niet alleen de 4 Toppers lekker gaan uitpakken met veel korting, maar dat ook CameraNU.nl twee dagen lang flinke kortingen zal uitdelen. Hier wil je dus bij zijn!

Toppersfeest

Uiteraard zullen de vier Toppers de nodige nieuwe producten willen laten zien. Nikon neemt vast de nieuwe Coolpix S02 en P7800 mee, Canon gaat hoge ogen gooien met de nieuwe PowerShot G16 en S120, Sony komt met hun absolute high-end fullframe Cybershot RX1R compact camera én hun hele gave en bijzondere Cybershot Smart Cameralenzen QX10 en QX100 en Panasonic is onder andere aanwezig met hun nieuwe GX7 systeemcamera.

CameraNu Toppers

Lezingen

Nieuwe apparatuur bekijken is altijd leuk, maar op de hoogte blijven én nieuwe dingen leren door middel van leerzame lezingen is ook niet mis. Daarvoor zit je bij het Toppersfeest ook goed, onder andere Frank Doorhof en Pim van der Maden zorgen voor enkele superinteressante lezingen. Het lezingenprogramma is overigens nog niet helemaal compleet, kijk voor updates zo nu en dan even op www.cameranu.nl/ontmoetdetoppers!

De CameraNU.nl jubileum Citroën C1

In de periode van 12 september tot 10 oktober worden er 25 dagen lang, 25 sleutels op de website van CameraNU.nl verstopt. Dat is een lastige zoektocht want bij één van maar liefst 38.000 artikelen is de sleutel te vinden. Vandaar dat er op de Facebookpagina van CameraNU.nl hints worden achtergelaten wat het zoeken een stuk makkelijker maakt. Zoek jij ook mee? Ga naar www.cameranu.nl/zoekdesleutel en lees álles over deze actie. De 25 sleutelvinders worden uitgenodigd om op 12 oktober, tijdens het Toppersfeest, aanwezig te zijn. Onze notaris deelt dan 25 autosleutels en met eentje daarvan kan onze prachtige Citroën C1 worden gestart. Dat wordt dus een spannende middag!

CameraNu auto

Kom dus langs!

Ben jij beginnend of gevorderd fotograaf? Amateur of pro? Ben jij videofilmer? Kom dan beslist langs op het Toppersfeest van CameraNU.nl. De 4 Toppers zijn er én CameraNU.nl is jarig…, hoeveel feest wil je hebben!

CameraNU.nl…, áltijd scherp!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie