Olympus Special

Leg de magie vast met deze M.Zuiko objectieven

Christel de Wolff 2330 0
Kies de objectieven die passen bij jouw creativiteit en stijl van fotograferen. Of je nu gaat voor een M.Zuiko Pro- of M.Zuiko-objectief, je profiteert altijd van hoogwaardig en jarenlang vakmanschap (sinds 1936). Elk objectief biedt de precisie, snelheid en beeldkwaliteit waaraan zowel professionals als enthousiaste hobbyisten behoefte hebben.

M.Zuiko Digital ED 8mm f/1.8 Fisheye PRO

Vergroot jouw creatieve mogelijkheden met deze groothoek M.Zuiko Digital ED 8mm f/1.8 Fisheye PRO. Of je nu een sterrenhemel fotografeert of architectuur, en of je nu macrofoto's maakt of onderwateropnamen; je geeft er moeiteloos een creatieve draai aan. Dit objectief is ideaal voor zowel professionals als hobbyisten die over meer creatieve opties willen beschikken. 

M.Zuiko Digital ED 25mm f/1.2 PRO

De M.Zuiko Digital ED 25mm f/1.2 PRO staat voor je klaar met ultieme prestaties in resolutie en snelheid. Het speciale lenzensysteem biedt verbluffende beeldkwaliteit met scherp beeld van rand tot rand. Vrijwel alle soorten afwijkingen worden weggenomen en het randgebied wordt zo klein mogelijk gemaakt, zodat je dit systeem zorgeloos kunt gebruiken bij maximale lensopening. Dankzij het compacte scherpstelsysteem beschik je over zeer nauwkeurige AF. Dit is ook ideaal voor het vastleggen van prachtige bokeh met bijna ronde en natuurlijk gekleurde effecten, zelfs 's nachts.

M.Zuiko Digital ED 45mm f/1.2 PRO

De M.Zuiko Digital ED 45mm f/1.2 PRO is het objectief voor professionals die zich helemaal toeleggen op portretfotografie. Dankzij het grote diafragma is het een geweldige tool die recht doet aan jouw creativiteit. Voeg extra diepte en zachtheid toe aan uw portretten met 'feathered' bokeh-effecten. Of maak emotionele close-ups met een geringe scherptediepte bij de kortste scherpstelafstand van 50 centimeter. Het ontwerp van deze lens biedt je een optimaal gebruiksgemak bij professioneel gebruik.

M.Zuiko Digital ED 12-40mm f/2.8 PRO

De robuuste constructie van het M.Zuiko Digital ED 12-40mm f/ 2.8 PRO-objectief is ontworpen met het oog op de wensen van professionele fotografen, in combinatie met een compact en lichtgewicht ontwerp. Het constante, heldere diafragma van f/2.8 bij alle brandpuntsafstanden werkt samen met geavanceerde technologie├źn om geweldige opnamen te maken binnen de meest uiteenlopende fotografische stijlen, ongeacht de afstand en lichtomstandigheden.

M.Zuiko Digital ED 12mm f/2

Met het compacte objectief, dat is verpakt in een slanke, metalen behuizing, maak je jaloersmakende groothoekopnamen bij weinig licht. Het objectief beschikt niet alleen over een 'fast-focus'-switch, dat kan worden geactiveerd door de scherpstelring naar je toe te trekken en dat is voorzien van indicaties voor afstand en scherptediepte, maar biedt ook een geweldige beeldkwaliteit met maximaal diafragma van f/2. De ZERO-coating (Zuiko Extra-low Reflection Optical) vermindert hinderlijke en ongewenste reflecties met zo'n 50 procent in vergelijking tot een normale coating.

M.Zuiko Digital 25mm f/1.8

Met een brandpuntsafstand van 25mm en een beeldhoek van 47 graden is dit objectief ideaal voor tal van fotografische toepassingen. Hij biedt de beste optische prestaties, met prachtige bokeh-effecten bij een open diafragma en indrukwekkende scherpstelmogelijkheden vanaf korte afstand. Tegelijkertijd levert hij foto's met een beeldveld dat heel natuurlijk aanvoelt. Dit vertaalt zich in perfect gebalanceerde proporties, en dat maakt deze lens tot een onmisbare aanvulling op jouw apparatuur. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver.

Info www.olympus.nl

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel