Fotofair 2019

Bezoek FUJIFILM op Fotofair 2019

Christel de Wolff 985 0
Ben jij erbij op de Fotofair, in het weekend van 25 en 26 mei? Vergeet dan niet om FUJIFILM te bezoeken op stand 27.

FUJIFILM komt naar Beekse Bergen met een bak vol inspiratie en kennis. Zo ontmoet je diverse FUJIFILM X-photographers (ambassadeurs) die je zullen laten zien waarom de X- en GFX- camera's uitblinken in hun klasse. Daarnaast maak je natuurlijk kennis met de systeemcamera's en FUJINON-objectieven in touch & try sessies.

Photowalks

Combineer het bovenstaande en test een FUJIFILM camera terwijl je je laat inspireren door een X-photographer. Het kan tijdens de unieke Photowalks op Fotofair. De locatie is natuurlijk uitermate geschikt om op pad te gaan.

Het schema voor de presentaties en photowalks is als volgt:  

Ochtend Presentatie 

10:30 Voorstellen X-Fotografen
11:00 Opsplitsen 2 groepen

Groep 1 Marcel van Balkom – Landschapsfotografie
Groep 2 Raisa Zwart – Wedding & Portrait

12:30 einde programma 

Middag Presentatie 

14:00 Voorstellen X-Fotografen
14:30 Opsplitsen 2 groepen

Groep 1 Marcel van Balkom – Landschapsfotografie
Groep 2 Raisa Zwart – Wedding & Portrait

16:00 einde programma

Programma inspirerende lezingen

Tijdens de Fotofair geven Maarten van der Voorde en Donald Ikkersheim een presentatie van hun werk en hun ervaring met de FUJIFILM X-serie camera’s.

Zaterdag en zondag 11:30 Maarten van der Voorde
Zaterdag en zondag 15:00 Donald Ikkersheim

Laat je FUJIFILM camera updaten met de nieuwste firmware

Elke FUJFILM camera wordt up-to-date gehouden door middel van firmware updates. Door middel van updates die FUJIFILM regelmatig vrijgeeft, worden nieuwe toepassingen en technieken beschikbaar voor oudere modellen. Laat op de stand (nr 27) jouw camera en objectieven controleren en zo nodig updaten met de nieuwste firmware. Deze service is geheel gratis.

Maak kennis met nieuwste apparatuur

Kom kennis maken met onze nieuwste X-serie camera’s zoals de X-T3 en de X-T30 en neem een kijkje bij de objectieven. Voor elke discipline op fotogebied heeft FUJIFILM het juiste objectief. Wat dacht je van de XF200mm f/2.0 met XF 1.4x teleconverter of de in december geïntroduceerde XF8-16mm f/2.8. Deze en nog vele anderen kun je proberen op de FUJIFILM stand.

FUJIFILM  GFX- serie: middenformaat

Hoewel de term Medium Format doet vermoeden dat er nog groter mogelijk is, laat FUJIFILM met de GFX-serie zien dat de grote 43,8 x 32,9 mm sensor het meest gedetailleerde beeld produceert met het hoogste dynamische bereik dat je ooit hebt gezien. Het leuke is dat de FUJIFILM GFX-camera's ongeveer even groot zijn als een full frame DSLR, maar met een véél grotere sensor. De op Fotofair aanwezige X-photographers kunnen je alles vertellen over de nieuwe mogelijkheden die je met het gebruik van middenformaat camera's aangaat. Mooier nog, ook dit kun je ter plekke zelf uittesten en ervaren.

Je vindt FUJIFILM aan stand nummer 27.

Al het Fotofair nieuws vind je hier

Lees Fotofair Magazine digitaal 

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel