Opleiding fotografie volgen?

Bezoek de Fotoschool Open Avond

Christel de Wolff 656 0
Ben je geïnteresseerd in Fotoschool of Fotogram? Kom dan naar de open avond op woensdag 4 september tussen 19:00 en 22:00.
Bij een bezoek aan de Open Avond krijg je een goed inzicht van hoe het is om te studeren aan de Fotoschool (opleiding op MBO-niveau) en ontmoet je docenten en studenten van Fotoschool en Fotogram (cursusinstituut voor de fotografie). Je kunt al je vragen stellen en informatie vergaren die je niet via de websites kon vinden. Aanmelden voor de Open Avond kun je via dit formulier.

Fotografie Richard Terborg - via Fotoschool

Overzicht Programma Open Avond

Bezoek je de Open Avond van Fotoschool en Fotogram, dan staat je het volgende te wachten:

19.30 – 20.30 uur: Voorlichting over de opleiding en het cursusaanbod

In deze algemene presentatie over Fotoschool en Fotogram reikt directeur en docent Ariane James je alle praktische informatie over de opleiding, het curriculum en de lesmethodes aan. Zo geven ze je graag een goed beeld van hoe jouw opleidingstraject eruit ziet als je kiest voor Fotoschool. Deze voorlichting duurt ongeveer een half uur.

20.30 – 21.30 uur: Studio demo: fotograaf Richard Terborg aan het werk

Professioneel fotograaf Richard Terborg laat je zien hoe hij werkt in de studio. Hoe gebruik je jouw lichtopstelling om het resultaat te halen dat je in gedachten hebt? Hoe zijn verschillende lichtinstellingen en -posities van invloed op het model en op beeld? Tijdens deze inloop-demo kijk je mee over de schouder van Richard en ben je getuige van zijn werkwijze in de fotostudio.

19.00 – 22.00 uur (hele avond): Geportretteerd door Fotoschool studenten

Bij binnenkomst zie je ze direct staan: twee Fotoschool studenten met hun camera in de aanslag. Ze maken een mooi portret van jou in een echte studio-setting – als jij dat wilt natuurlijk!

19.00 – 22.00 uur (hele avond): Bekijk het werk van Fotoschool studenten

Studenten van Fotoschool presenteren hun portfolio en beantwoorden al je vragen: wat hebben ze geleerd in hun eerste maanden bij Fotoschool? Wat fotograferen zij het liefst? Wat zien zij hun toekomst voor zich in de fotografie?

21.30 – 22.00 uur: Tijd voor vragen

Het laatste half uur van de Open Avond is er alle tijd voor vragen: onder het genot van een hapje en drankje praten de aanwezige docenten en studenten van Fotoschool en Fotogram graag met je na. Ben je benieuwd of je al voldoende kennis in huis hebt om direct te starten met Fotoschool, of overleg je graag over het juiste startpunt? Er wordt graag met je meegedacht.

Let op: het programma kan nog worden aangepast.

Interesse? Meld je aan via voor de Open Avond van Fotoschool en Fotogram op 4 september via dit formulier!

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel