Persoonlijke foto-opslag

Altijd en overal je bestanden bij de hand met Synology Moments

Christel de Wolff 898 0
Een device vol ongesorteerde foto's en video's, herken je dat? Dan is de persoonlijke foto-opslag van Synology Moments vast iets voor jou.

Met Synology Moments kun je op een slimme en gebruiksvriendelijke manier jouw foto's en videobestanden organiseren. Deze persoonlijke foto-opslag is hét hulpmiddel voor wie eindeloos veel foto's op zijn smartphone maakt. Je kunt foto's eenvoudig beheren en sorteren op basis van gezichts- en zelfs objectherkenning. De data en locatiegegevens worden automatisch overgenomen en je kunt de foto's tevens zelf taggen.

Voorbereiding Synology Moments

Voordat je begint moet je weten of jouw apparaten geschikt zijn voor Synology Moments. De Synology Drive is compatible met DSM 6.1.3 of hoger en wordt ondersteund door Firefox, Chrome, Safari en Internet Explorer 11 of hoger.  Mobiele apps zijn gratis beschikbaar in de appstore voor iOS en Android.

Op de website van Synology lees je hoe je eenvoudig je foto's van Photo Station naar Synology Moments kopieert. De verschillende stappen worden met diverse screenshots geïllustreerd zodat je er binnen no time uitkomt en je weer kunt concentreren op wat echt belangrijk is: fotograferen.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel