Zaterdag 14 januari Open Dag bij de Fotoacademie

Zaterdag 14 januari Open Dag bij de Fotoacademie

Redactie DIGIFO... 2067 0
Ben je op zoek naar een inspirerende omgeving voor een succesvolle carrière als fotograaf? Denk je erover om vanaf februari of september 2017 te starten met de Opleiding tot Fotograaf aan de Fotoacademie? Kom dan zeker een bezoek brengen aan de Open Dag op zaterdag 14 januari 2017 van 13:00 tot 16:30 uur.

FotoacademieOpen Dag programma

Tijdens de Open Dag kun je naast het volgen van een proefles of je portfolio laten beoordelen ook in contact komen met  docenten, mentoren en (oud-)studenten van de Fotoacademie. Zij kunnen je meer vertellen over de lesmethode die de Fotoacademie hanteert. Tevens kunnen zij hun eigen ervaringen met je delen.

Aan het einde van de Open Dag ontvang je de Fotoacademie goodby bag met alle informatie over de Fotoacademie en de spetterende Open Dag actie. 

De Open Dag is naast jou te informeren ook om jou te inspireren. Zo zullen er namens studenten live fotoshoots verzorgd worden. Soms kun je zelf ook onderdeel zijn van de fotoshoot of je kunt de fotograaf assisteren.

Ben je benieuwd naar het Open Dag programma? Bekijk hier het Open Dag Programma. In aanloop naar de Open Dag zal de Fotoacademie het programma blijven aanvullen.

Aanmelden Open Dag

Om de Open Dag te bezoeken dien je je vooraf aan te melden. Uiteraard kun je je partner, vriend/vriendin of je ouders mee nemen. Zij hoeven zich niet apart aan te melden.

Wanneer: zaterdag 14 januari 2016

Duur:      13:00 tot 16:30 uur
Entree:     hier vooraf aanmelden
Locatie:    Sarphatistraat 35, Amsterdam

Fotoacademie

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie