Bespaar tot € 400,-

Winterse cashbackactie bij ZEISS

Christel de Wolff 1147 0
In een oogverblindend wit winterlandschap zijn andere kleuren extra levendig. Bereid je voor op fantastische winterfoto's met de cashbackactie van ZEISS.
Op geselecteerde ZEISS-objectieven krijg je in de actieperiode tot wel € 400,- cashback. Wel kijken, maar niet afdrukken? Je ontvangt € 150,- op geselecteerde ZEISS verrekijkers.

ZEISS Cashbackactie

Op koude dagen krijgen kleuren een intensiteit die men in andere seizoenen niet ziet. Een spectaculair effect dat niet alleen fotografen en natuurliefhebbers fascineert. Koop je nog tot en met 19 januari een ZEISS-actieproduct bij een geautoriseerde ZEISS-dealer, dan kom je in aanmerking voor de cashback.  Meteen je cashback aanvragen? Klik hier!

De cashbackactie van ZEISS is geldig op een geselecteerd aantal producten waaronder objectieven in de ZEISS Milvus, Batis, Loxia en Touit-serie. Check alle producten door hier het overzicht te downloaden (opent als pdf)

De ZEISS Look

Waarom zou je kiezen voor een ZEISS-objectief? Dat is eigenlijk alleen een vraag wanneer je nog nooit met ZEISS hebt gewerkt. Als je de objectieven namelijk één keer in de hand hebt gehad, ben je overtuigd van de kwaltieit en het gebruiksgemak van de objectieven. Wil je meer weten over wat ZEISS zo bijzonder maakt? Lees dan het artikel: Heb jij al kennis gemaakt met de ZEISS Look?

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel