Winactie, wil jij voortaan je foto's bewerken met Luminar 4? (verlopen)

Christel de Wolff 6960 0
(VERLOPEN!) DIGIFOTO mag TIEN keer het programma Luminar 4 weggeven. Wil jij ervaren hoe het is om je foto's op een geheel nieuwe wijze, razendsnel, te bewerken? Doe dan mee!

(VERLOPEN!) Luminar 4 wint rap aan populariteit. Dat is ook niet zo vreemd, want het moderne programma herdefinieert de manieren waarop foto's tot nu toe werden bewerkt. Door gebruik te maken van Artificial Intelligence (AI) zijn de mogelijkheden van het programma niet alleen eindeloos, het werkt ook nog eens razendsnel.

Win Luminar 4!

Wil jij Luminar 4, met interessante functies zoals Sky Replacement en Portrait Enhancer graag zelf een keer proberen? Let dan even goed op. Wij mogen namelijk 10 lezers van DIGIFOTO Pro blij maken met een versie van het volledige programma. Gratis en voor niks!

Dit moet je doen

Navigeer naar onze Facebookpagina en comment op ons Luminar bericht met jouw mooiste foto. Laat ook weten hoe Luminar je zal kunnen helpen je foto's in het vervolg nóg mooier te maken.

De redactie van DIGIFOTO zal 5 winnaars kiezen, de overige 5 codes worden verdeeld op basis van het aantal likes. Dus roep je vrienden, familie en collega's bij elkaar en stem op je favoriete foto! 

De winnaars worden op dinsdag 23 juni uitgekozen en de uitslag wordt bekend gemaakt onder het bericht. De gelukkigen ontvangen ook persoonlijk bericht met de code waarmee Luminar 4 gratis te downloaden is.

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel