Wildlife fotograaf David Yarrow aan het woord over Nikon Z7

Christel de Wolff 505 0
Op de persconferentie van Nikon op Photokina werden geen nieuwe producten aangekondigd. Dat zou onmogelijk zijn, zo kort na de lancering van de Nikon Z7, Z6 en bijpassende adapters. In plaats te focussen op nieuwe gear, nodigde Nikon ambassadeurs uit om te vertellen over hun eerste ervaringen met de Z7.

Ook wereldwijd gerespecteerd wildlife fotograaf David Yarrow mocht op pad met de Nikon Z7. De goedlachse fotograaf brengt humor en sensatie in de persconverentie met het gemak waarop hij verteld over zijn avonturen in landen ver bij ons vandaan.

Als verwacht is ook David Yarrow meer dan positief over de Nikon Z7. Hij legt uit dat deze nieuwe camera absoluut niet onder doet voor de door hem zo geliefde Nikon D850.

Eye-tracking van Nikon Z7

Oh’s en Ah’s rijzen vanuit de zaal, wanneer er een slideshow passeert waarop de beelden in de herkenbare Yarrow-stijl voorbij komen waarin steeds met een groen vierkantje te zien is hoe de eye-tracking van de autofocus het onderwerp nauwkeurig blijft volgen. Van een uilen tot leeuwen en van ijsberen tot razensnelle poema’s, de Nikon Z7 lijkt het makkelijk bij te kunnen houden.

Meer werk van David Yarrow vind je op zijn website.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel