Nikon Z7 blijkt perfecte camera voor trouwfotografie

Christel de Wolff 838
Op de persconferentie van Nikon op Photokina werden geen nieuwe producten aangekondigd. Dat zou onmogelijk zijn, zo kort na de lancering van de Nikon Z7, Z6 en bijpassende adapters. In plaats te focussen op nieuwe gear, nodigde Nikon ambassadeurs uit om te vertellen over hun eerste ervaringen met de Z7.

Trouwfotografe Nadia Meli verwoordt haar enthousiasme over de Nikon Z7 aan de hand van een slideshow aan prachtige foto's die zij maakte op een trouwerij die bijna geheel in de buitenlucht plaats vond. Heel romantisch, maar een nachtmerrie voor fotografen omdat het als de avond eenmaal is gevallen natuurlijk donker is en de foto's gemaakt moeten worden in moeilijke lichtsituaties.

Hoge ISO en betrouwbare autofocus van Nikon Z7

Geen probleem voor de Nikon Z7, die verbluffende resultaten geeft op hoge ISO-waarden toont de fotografe. Ook de snelle en accurate prestaties van de autofocus in weinig licht zijn een verademing wanneer je je het niet kunt permiteren om een moment te missen. 

Nadia mali nikon z7

Meer werk van Nadia Meli vind je op haar website

Nikon Wedding Collective

Eerder dit jaar bracht Nikon in samenwerking met trouwfotografen een Wedding Collective Lookbook uit waarin de nieuwste trends op gebied van trouwfotografie werden opgenomen.

Lees meer: de trends in trouwfotografie onthuld

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel