WD introduceert My Book Duo

Redactie DIGIFO... 922 0
WD lanceert My Book Duo, de nieuwste aanwinst in de bekroonde productlijn van desktop-opslagoplossingen voor thuis en op kantoor. My Book Duo is beschikbaar in 4 TB, 6 TB en 8 TB capaciteit.

Persbericht

Dankzij de twee schijven, de RAID op hardware-niveau en USB 3.0 biedt My Book Duo een enorme capaciteit en transfersnelheden die geen enkele opslagoplossing met één schijf kan leveren.

My Book Duo levert transfersnelheden tot 290 MB/s. De geïntegreerde harde schijven uit de WD Red-lijn met echte hardware-RAID zijn geoptimaliseerd voor een kleine RAID-omgeving en minimaliseren data-bottlenecks.

Standaard is de My Book Duo geconfigureerd als RAID 0 om maximale prestaties en capaciteit te leveren. Gebruikers hebben alle flexibiliteit om te kiezen voor de kopieerstand RAID 1 (mirror mode) voor maximale databescherming, of voor de JBOD-configuratie om de schijven afzonderlijk te gebruiken. In RAID 1 wordt continu een tweede kopie van alle bestanden gemaakt als real-time back-up.

Dankzij de WD Smartware Pro back-upsoftware en Acronis true image software biedt My Book Duo complete databescherming met een back-up op lokaal, cloud- en systeemniveau.

Het snel back-uppen van bestanden en mappen is erg eenvoudig door de standaardinstellingen van WD Smartware Pro. Voor Dropbox-gebruikers zijn er extra mogelijkheden voor databescherming en datatoegang. My Book Duo maakt gebruik van 256-bit hardware-encryptie en wachtwoordbescherming.

WD My Book Duo

My Book Duo features

My Book Duo wordt geleverd in een toegankelijke ombouw en heeft een handige USB-ingang aan de achterkant voor mobiele telefoons, tablets en andere apparaten om op te laden of data over te zetten of om een werkstation te ontlasten. Andere features zijn:

  • 2 USB 3.0
  • 2 WD Red NAS harde schijven
  • Beschikbaar in 4 TB, 6 TB en 8 TB capaciteit
  • Datamanagement: RAID 0, RAID 1, JBOD: onafhankelijke CPU voor instellen van RAID per schijf
  • Beveiliging: hardware-RAID, hardware-encryptie, wachtwoordbeveiliging
  • Compatibiliteit: NTFS (standaard) + reformat naar HFS + J voor Mac
  • Software: WD Smart Pro, Dropbox Cloud integration, Acronis True Image Software, WD Security, WD Drive Utilities
  • Garantie: 2 jaar wereldwijd

Prijzen en beschikbaarheid

WD My Book Duo is vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde distributeurs, winkels en online via de wdstore.com. De adviesprijs voor My Book Duo is €259 voor 4 TB, €319 voor 6TB en €369 voor 8 TB. WD levert wereldwijd standaard 2 jaar garantie.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie