WD viert 10-jarig jubileum van My Passport met nieuw ontwerp en limited edition

Redactie DIGIFO... 1120 0
Na 60 miljoen verkochte exemplaren presenteert WD een nieuwe generatie My Passport: stijlvol ontwerp, grote capaciteit, contentbescherming en cloudintegratie.

Persbericht:

My Passport bestaat 10 jaar en dat viert WD met speciale jubileumuitgaven. WD, onderdeel van Western Digital en wereldleider op het gebied van opslag, introduceert ter gelegenheid van het jubileum de My Passport Ultra - Metal Edition en My Passport Ultra - Anniversary Edition en zet daarmee een kroon op tien jaar ontwikkeling en verbetering van 's werelds populairste externe harde schijven. In de afgelopen tien jaar gingen meer dan 60 miljoen My Passports over de toonbank met naar schatting een gezamenlijke opslagcapaciteit van 42.000 petabyte.

WD Limited Edition

De My Passport Ultra Metal Edition en Anniversary Edition hebben een unieke aluminium behuizing met een bijzonder ‘radial spin’-design; dat is niet alleen mooi maar biedt ook extra bescherming tegen beschadiging bij mobiel gebruik. De schijven hebben daarbij hardware encryptie en op de My Passport Ultra Metal Edition is standaard WD SmartWare Pro software met Dropbox integratie geïntegreerd. Gebruikers kunnen heel eenvoudig hun bestanden back-uppen van computer naar schijf en van schijf naar de cloud en ze kunnen direct bestanden van hun Dropbox-account op hun My Passport zetten. My Passport is daarmee niet alleen een ideale oplossing om bestanden te back-uppen, op te slaan en te beschermen, maar ook om onderweg digitale content te bewerken of te bekijken.

Prijzen en beschikbaarheid

My Passport Ultra Metal Edition is vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde distributeurs en winkels en online via de wdstore.com. My Passport Ultra Anniversary Edition is naar verwachting vanaf begin september 2014 beschikbaar in een beperkte oplage. Beide schijven hebben standaard 3 jaar garantie. De adviesprijs voor de My Passport Ultra Metal Edition 1 TB is 89 euro en voor de 2 TB-versie 129 euro.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie