Unseen Platform

Unseen lanceert platform voor de avant-garde

Christel de Wolff 189 0
Unseen lanceert een digitaal platform gericht op het introduceren van kunstwerken van de meest enerverende kunstenaars van vandaag de dag. In samenwerking met galeries en fotografieprofessionals, wil Unseen een dynamische omgeving creëren die kunstenaars aan het publiek verbindt en vice versa.

In de afgelopen zeven jaar heeft Unseen een internationaal netwerk van adviseurs vanuit de hele wereld opgebouwd en samen gewerkt om kunstenaars aan het publiek te introduceren middels kleine en grootschalige evenementen. Unseen Platform moet nu dé bron worden waar je de meest avontuurlijke en avant-garde kunstenaars van vandaag de dag kunt vinden. Unseen zorgt ervoor dat zij de primeur hebben van werk dat nog nooit eerder is gepresenteert. Ook zal het thematische dieptestukken, inzichten en tête-á-tête-ontmoetingen met inspirerende fotografieprofessionals publiceren. 

Gabriel Lester in zijn studio,  2018 © Rachel Morón / Unseen

Officiele lancering Unseen Platform

Het Unseen Platform wordt op 9 november officieel gelanceert Le Saint Fiacre te Parijs. Dat is gelijktijdig met Paris Photo en Offprint. Om online en offline werelden te verenigen, wordt nieuw werk van negen geselecteerde kunstenaars gepresenteerd. Ook vinden er gedurende de avond live performances plaats. 

Meer informatie en een voorproefje van het Unseen Platform (in BETA) vind je hier

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel