Uitslag fotowedstrijd: Macrofotografie - De kunst van Close-ups

Christel de Wolff 7315 0
Dagelijks ontvangen we vele mooie macrobeelden in de gallery van DIGIFOTO. Afgelopen maand waren dat er extra veel omdat we een leuke winactie hadden klaarstaan. Dit zijn de vijf mooiste inzendingen die allemaal een exemplaar van 'De Kunst van Close-ups' hebben verdiend! Zit jouw foto er ook tussen?
In samenwerking met Roots magazine en in opdracht van Fontaine Uitgevers heeft Edwin Giesbers een nieuw boek gemaakt over macrofotografie. In DIGIFOTO magazine gaven we alvast een klein inkijkje in het gloednieuwe boek vol prachtige macrofoto’s én loofden we een prijs uit voor de mooiste foto in onze gallery. Daaran werd flink gehoor gegeven; foto's met de titel 'De Kunst van Close-ups' overspoelden de redactie. Uiteindelijk lukte het om vijf prachtige foto's te selecteren. De makers ontvangen allemaal een exemplaar van het handboek Macrofotografie van Edwin Giesbers. Peter Zeedijk deed een staarwedstrijdje met dit groene dier en het leverde een prachtige foto op. Gilbert de Bruin fotografeerde dit boomblauwtje dat vast zat in de zonnedauw. Zielig, maar wel een schitterende plaat! Met oog voor detail maakte Peter Ruijs deze schitterende foto. Martine Lauwers maakte deze prachtige foto dat zowaar lijkt op een schilderij.  Kyani Vullings maakte deze prachtige plaat van ochtenddauw op het gras.

 

Met dank aan Fontaine Uitgevers voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

De headerfoto in dit artikel is gemaakt door Edwin Giesbers en verschenen in het boek Macrofotografie. Ben je benieuwd naar alle inzendingen? Klik dan snel door naar de Gallery.

Smaakt dit naar meer?

In het handboek Macrofotografie – de kunst van close-ups van Edwin Giesbers. In dit boek neemt Edwin je mee in de wondere macrowereld. Het boek bevat maar liefst 208 pagina’s en is onderverdeeld in 16 hoofdstukken. De informatieve en inspirerende tekst wordt bijgestaan door prachtige macrofoto’s. Stuk voor stuk wordt uitgelegd hoe deze tot stand kwamen. In maar liefst 208 pagina’s verdeeld over 17 hoofdstukken komen allerlei bekende en minder bekende onderwerpen aan bod. In dit boek neemt Edwin je mee in deze wereld van het kleine en vaak verborgene. Daarbij legt hij tevens uit hoe hij zijn prachtige foto's heeft gemaakt en bewerkt. Kortom, een must-have voor iedere macrofotografie liefhebber!

 

Zit jouw foto er niet tussen, maar zou je wel graag een exemplaar van het boek ontvangen? Check dan de informatie hieronder. 

Adviesprijs € 29,99
Een uitgave van Roots en Fontaine Uitgevers
Auteur Edwin Giesbers
ISBN 978 90 5956 271 4

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel