Uitslag Fotowedstrijd: Macro

Christel de Wolff 5460 0
Dat macrofotografie een populair genre is, wisten we al. De hoeveelheid inzendingen bevestigde dit. Aan de redactie de moeilijke, maar erg leuke, taak om drie winnaars te kiezen. Lees snel verder!

Uit de selectie van de Fotowedstrijd Macro hebben we drie bijzondere beelden gekozen die aanspreken vanwege de timing en de precisie waarmee ze gefotografeerd zijn. Bekijk hier de winnaars en geniet van de prachtige foto's!

Eerste prijs Fotowedstrijd Macro

De eerste prijs is gewonnen door Zander Proost. Hij fotografeerde niet één, maar twéé hommels op een bloem, een spitsuur. De foto is scherp op de juist edelen en heeft een prachtige onscherpe achtergrond.Zander schrijft zelf dat hij jammergenoeg geen Macro-objectief bezit, maar daar komt nu dus verandering in. Zander wint namelijk de eerste prijs van de Fotowedstrijd Macro: de Irix 'Dragonfly' 150mm f/2.8 1:1 Macro ter waarde van € 599,- 

Met dank aan Disnet voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Tweede prijs Fotowedstrijd Macro

De tweede prijs in de Fotowedstrijd Macro is weggelegd voor Nico Degroote. Hij legde vast hoe een paardebloem al zijn zaadjes was verloren, op ééntje na, precies in het midden. Ook in deze foto overheersen de prachtige kleuren, met ook voor detail. Nico kan voortaan gaan experimenteren met macrofotografie met flitslicht want hij wint de Godox Witstro AD200 Flitser ter waarde van € 399,-!

Met dank aan Disnet voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Derde prijs Fotowedstrijd Macro

Van de foto van Chantal Tamming worden we gewoon heel erg vrolijk. Zij stuurde een kleurrijke foto in van bloemen en een prachtige bokeh-achtergrond. Haar foto is goed voor de derde prijs in de Fotowedstrijd Macro. Chantal gaat voortaan nog comfortabeler op pad, ze wint namelijk de WANDRD THE PRVKE 21L fototas met Camera Cube Small ter waarde van € 228,95.

Met dank aan Disnet voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Benieuwd naar alle inzendingen voor de Fotowedstrijd Macro? Klik dan hier.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel