Transcontinenta komt tijdens Fotofair met 'Probeerservice'

Remco Stunnenberg 524 0
Komend weekeinde is het zo ver, de vierde editie van Fotofair. Transcontinenta lanceert tijdens dit event de 'Probeerservice' zodat je zelf diverse objectieven van topmerken als ZEISS, Samyang, Tamron en Lensbaby kunt uitproberen.

De Fotofair is een van de grootste foto- en video evenementen van de Benelux. De locatie is net als voorgaande jaren op het Event Center van Beekse Bergen. Tijdens de Fotofair zijn er diverse masterclasses, workshops en lezingen. Ook zijn er meer dan 75 merken vertegenwoordigd rondom het centrale veld van het terrein. Het is dus aan te raden je camera mee te nemen!

Aan de slag met ZEISS, Samyang, Tamron en Lensbaby

Al is het maar om langs te gaan bij de stand van Transcontinenta. Hier kun je op 26 en 27 mei zelf verschillende objectieven van topmerken als ZEISS, Samyang, Tamron en Lensbaby uit proberen. Interesse? vergeet dan niet je ID mee te nemen.


 
Naast deze objectieven kun je bij de stand van Transcontinenta ook kennis maken met NiSi filters voor landschaps- en architectuurfotografie, Zhiyun gimbals en rugzakken, tassen en riemen van Think Tank, Mindshift en Peak Design.

Gratis tickets Fotofair

Heb je nog geen tickets voor Fotofair? Neem dan nu een abonnement op DIGIFOTO Pro en ontvang twee gratis tickets.

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco