Koop nu al je toegangskaart

Aftellen richting de vierde editie van de Fotofair 2018

Remco Stunnenberg 1942 0
De vierde editie van de Fotofair 2018 (26 en 27 mei) komt steeds dichterbij. Ook voor dit jaar heeft de organisatie een prachtig en divers programma neergezet om je een onvergetelijk fotografie weekend te bezorgen. Ben jij er ook bij?

Lees hier Fotofair Magazine 2018:

Elk jaar groeit de Fotofair met meer standhouders en met al hun nieuwste apparatuur en accessoires die zij graag aan je demonstreren. Bij veel van deze standhouders is er wel wat te doen. Denk aan mini workshops en educatieve lezingen. Kijk hier voor alle standhouders.

Fotomomenten

Ook zijn er veel fotomomenten zoals een steampunk kampement met modellen in hun mooiste creaties. Een super gelegenheid om foto’s te maken. Dus vergeet je camera niet mee te nemen. 

Levende standbeelden


Nieuw dit jaar zijn de levende standbeelden in de meest bijzondere creaties. Er lopen veel modellen rond zoals Balinese dansers, ghostplayers, victoriaanse modellen en vele andere. Dit jaar hebben we voor jouw diverse spectaculaire achtergronden verzorgd zodat je ze kunt fotograferen in een toffe omgeving.

Prachtige lezingen

Natuurlijk zijn er ook prachtige lezingen te volgen in de algemene lezingzaal (nr.21) binnen in het gebouw. Lezingen over mooie Fotoreizen en leerzame informatie over techniek. Niet alleen voor beginners maar zeker ook voor gevorderden. De toegang tijdens deze lezingen is gratis.  

Workshops

Er staan ook heel veel workshops op het programma zoals bijvoorbeeld een workshop kattenfotografie. Nieuwsgierig naar alle workshops die tijdens Fotofair 2018 op het programma staan? Check het hier

Koop nu al je toegangskaart

Vergeet niet om bijtijds toegangskaarten te kopen voor dit geweldige event. Wanneer je voor 21 mei een toegangskaart koopt, betaal je € 12,50. Tijdens de Fotofair betaal je € 15,00 aan de kassa. Kijk snel hier

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco