Een verrassend praktische kijk op Glamour- & naaktfotografie

Til je kennis van glamour- en naaktfotografie naar een hoger plan

Redactie DIGIFOTO Pro 1866
Wil je jouw kennis van glamour- en naaktfotografie naar een hoger plan tillen? Of zoek je hulp bij de talloze disciplines van naaktfotografie, van het werken met modellen tot het zoeken van geschikte binnen- en buitenlocaties?

Het boek Glamour- & naaktfotografie van Peter van Heulen is voorzien van talloze inspirerende en enthousiasmerende kwaliteitsafbeeldingen en biedt een verrassend praktische kijk op alles wat je moet weten om een creatieve en competente stijl en een probleemloze workflow te ontwikkelen. 

Praktijkcases

Naast de theorie passeren ook diverse praktijkcases de revue, zoals het fotograferen van pin-ups ‘oude stijl’ en fotoshoots van naaktmodellen in de fotostudio, in een hotel, in een bunker, in fabrieksruimten en in het landschap.

Creatieve aanpak 

Dit boek hanteert een technische en ook creatieve aanpak en behandelt de belangrijke elementen van omgaan met modellen, kleding, visagie, belichting, verlichting, opname, studio-inrichting, binnen- en buitenfotografie en bewerken van foto’s om tot een succesvol resultaat te komen.

Prijs: € 29,99
Auteurs: Peter van Heulen
ISBN: 9789059405295
Verkrijgbaar in de boekhandel en cameraspeciaalzaak

DIGIFOTO ProIn het komende nummer van DIGIFOTO Pro - 2.2018 -, die volgende week verschijnt, lees je nog veel meer inspirerend boekennieuws.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie