EISA-awards

Tamron ontvangt twee prestigieuze EISA-awards

Christel de Wolff 504 0
De EISA-awards zijn uitgereikt en Tamron is bekroond met twee Best Product onderscheidingen. De 17-28mm f/2.8 Di III RXD en 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD wisten de jury te overtuigen.

Met enthousiasme kondigt Tamron de twee onderscheidingen van de European Imaging and Sound Association (EISA) aan. Voor de veertiende maal op rij is Tamron onderscheiden met een EISA-award.

EISA Best Product-award voor Tamron 17-28mm f/2.8

De Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD is een betaalbare lichtsterke groothoekzoom voor Sony mirrorless camera's. Het objectief is ontworpen als aanvulling op de 28-75mm en heeft een compacte en lichtgewicht ontwerp en weerbestendige constructie. De 17-28mm biedt sterke prestaties op het gebied van resolutie, contrast en kleurnauwkeurigheid. Daarnaast maakt het objectief gebruik van een stille en snelle stappenmotor voor autofocus, waardoor het zeer geschikt is voor foto- en videografie.'

 


 

Tamron 35-150mm f/2.8-4 in de prijzen

De Tamron 35-250mm f/2.8-4 Di VC OSD is een standaard zoomobjectief voor Canon en Nikon full frame spiegelreflexcamera's. Het wat ongebruikelijke zoombereik in combinatie met een minimale scherpstelafstand van slechts 45 centimeter maakt het objectief zeer geschikt voor het maken van portretten, variërend van environmental- tot close-ups. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht is het ook een goede reisgenoot.

 


 

Lees ook: Introductie Think Tank Retrospective V2.0

Over de EISA-awards

De EISA-awards worden gekozen en toegekend door een gerenommeerde jury bestaande uit redacteuren van 55 internationale tijdschriften op het gebied van consumentenelektronica. De genomineerden worden geselecteerd op basis van de door consumenten gewenste kenmerken en klasse. Er werden maar liefst 22 EISA-awards uitgereikt en naast Tamron vielen ook Sony, Fujifilm, Sigma, Nikon, Canon en Panasonic in de prijzen. Meer informatie over de EISA awards en in het bijzonder de winnende fotocamera's, objectieven en accessoires vind je hier.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel