Ideaal fotomaatje

Introductie Think Tank Retrospective V2.0

Christel de Wolff 536 0
Think Tank introduceert de Retrospective V2.0-serie. De serie behoudt de klassieke look, maar met innovatieve verbeteringen. De belangrijkste kenmerken?

De Think Tank Retrospective V2.0-serie schoudertassen zijn geschikt voor zowel spiegelreflex als spiegelloze camera's met een combinatie van objectieven en andere accessoires. Voorheen stond de Retrospective serie bekend om de diversiteit in kleuren, maar vanaf nu zijn deze teruggebracht naar Black en Pinestone. De serie komt in vijf verschillende formaten.

Belangrijkste kenmerken Think Tank Retrospective V2.0

De Think Tank Retrospective V2.0 is een flexibele tas die zich naar verloop van tijd perfect naar je lichaam gaat vormen. Het heeft een klassieke look en discreet design die er niet meteen uit ziet als een cameratas. De tas is veilig dankzij het afsluitbare hoofdvak met ritssluiting en afsluitbare vakken voor waardevolle spullen. De schouderriem draagt comfortabel en is verstelbaar en voorzien van anti-slip padding. De tassen zijn licht in gewicht, bestand tegen stoten en vallen en waterdicht. Ga je op (vlieg)reis, bevestig je de tas gemakkelijk aan de hendel van een rolkoffer. De gesealde regenhoes wordt standaard meegeleverd. Als laatste beschikt de Think Tank Retrospective V2.0 serie over een unieke Sound Silencer. Zo open je de tas geruisloop wanneer er discretie gewenst is.

Prijs en beschikbaarheid Think Tank Retrospective V2.0

De Think Tank Retrospective V2.0 Black-serie is vanaf medio september verkrijgbaar in vijf verschillende formaten. De adviesverkoopprijzen zijn:

  • Retrospective   5 V2.0 - Black    € 169,99
  • Retrospective   7 V2.0 - Black    € 179,99
  • Retrospective 10 V2.0 - Black    € 189,99
  • Retrospective 20 V2.0 - Black    € 199,99
  • Retrospective 30 V2.0 - Black    € 229,99

Info: Thinktankphoto.com

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel