Think Tank Retrospective 4 V2.0, fijne compacte fototas

Christel de Wolff 298 0
Think Tank heeft de Retrospective 4 V2.0 geïntroduceerd, een uiterst compacte en stijlvolle fototas.

Klein maar fijn, zo laat de compacte schoudertas van Think Tank zichzelf omschrijven. De tas is erg geschikt om een compacte DSLR's of spiegelloze camera in te vervoeren met één of twee objectieven. De Think Tank Retrospective 4 V2.0 is verkrijgbaar in de kleuren 'Black' en 'Pinestone' en is de zesde toevoeging aan de populaire tassenlijn.

Belangrijkste kenmerken Think Tank Retrospective 4 V2.0

De tas is flexibel, heeft een gevoerde en verstelbare schouderriem en vormt zich perfect naar het lichaam. Het is een discrete tas met een klassieke look, waardoor het er niet meteen uitziet als een fototas. Met andere woorden: loop je op straat met deze stijlvolle tas, zal het niet meteen duidelijk zijn dat je voor duizenden euro apparatuur met je mee draagt. Een veiliger gevoel, als je het ons vraagt…

De tas is verder licht van gewicht en bestand tegen zwaardere stoten en vallen. De tas is voorzien van een waterafstotende DWR-coating en van zeer hoge kwaliteit YKK RC-ritsen. Een gesealde regenhoes wordt bovendien standaard bijgeleverd.

In situaties waarin discretie gewenst is, beschikt de Think Tank Retrospective 4 V2.0 over een 'Sound Silencer' waardoor je de tas vrijwel geruisloos kunt openen.

Prijs en beschikbaarheid Think Tank Retrospective 4 V2.0

Vanaf medio december is de Think Tank Retrospective 4 V2.0 verkrijgbaar in beide kleuren. De adviesprijs bedraagt € 109,99.

Info: www.thinktankphoto.com

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel