Synology onthult DiskStation DS115j

Redactie DIGIFO... 1078 0
Synology introduceert de DiskStation DS115j, een compacte, energiezuinige en stille 1-bay NAS-server die kan dienen als privé-cloud en intelligente netwerkvideorecorder. De DS115j bereikt leessnelheden van 103 MB per seconde in een Windows©-omgeving, 28 procent meer dan zijn voorganger.

Persbericht:

De DS115j bereikt leessnelheden van 103 MB per seconde in een Windows©-omgeving, 28 procent meer dan zijn voorganger. De CPU met Floating-Point Unit (FPU) verbetert de prestaties van multimedia-applicaties, zoals het genereren van thumbnails van foto’s, wat bijdraagt aan een optimale multimedia-ervaring. De DS115j is voorzien van een budgetvriendelijk prijskaartje, maar is compromisloos in zijn prestaties.

Synology DS115j

De DS115j is ontwikkeld voor privégebruik en consumeert slechts 3,85 watt als de schijven in de slaapstand staan. Volledig operationeel bedraagt het verbruik nog altijd minder dan 13 watt. Bovendien zorgt het geluiddempende ontwerp ervoor dat de DS115j zeer stil is in vergelijking met zijn pc-tegenhangers: het geluidsniveau blijft beperkt tot 18,1 dB (A).

Synology DS115j

De DS115j kan ook dienstdoen als volledig functionele netwerkvideorecorder voor Synology Surveillance Station. De DS115j wordt geleverd met 2 gratis IP-cameralicenties en ondersteunt tot vijf camera's, waardoor het een ideale bewakingsoplossing is voor woningen en thuiskantoren.

Synology DS115j

De DS115j draait op DiskStation Manager (DSM) 5.0, een intuïtief besturingssysteem dat vele mogelijkheden biedt om de productiviteit van gebruikers te verhogen en de multimediabeleving naar een hoger plan te tillen. Synology werd verkozen tot winnaar van de PCMag Business Choice Award 2013 en kreeg op alle onderdelen – waaronder betrouwbaarheid, algemene tevredenheid en kans om te worden aanbevolen – de hoogste score.

Kijk voor meer informatie op www.synology.com/nl-nl/products/overview/DS115j.

Prijs en beschikbaarheid

De Synology DiskStation DS115j is per direct leverbaar. De adviesprijs bedraagt 75,50 euro (excl. BTW) / 91,60 euro (incl. BTW).

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie