Speciale moeder- en vaderdagaanbieding onderaan dit artikel

Steeds meer vernieuwende fotoproducten op Fotocadeau.nl

Redactie DIGIFO... 1236 0
Steeds meer professionele en betere hobbyfotografen weten voor het bestellen van hun fotoproducten de weg naar Fotocadeau.nl te vinden. Voor fotografen die fotoproducten verkopen, maar niet zelf willen produceren, is er een samenwerking die vele voordelen biedt.

Fotocadeau

Vernieuwende producten

Fotocadeau.nl biedt een breed scala aan fotoproducten, zoals de foto op hout, foto op canvas, foto op dibond en vele andere materialen. Daarnaast kun je geregeld vernieuwende producten vinden op deze website. Hieronder wordt een aantal van die producten uitgelicht.

Foto op dekbed

Momenteel is Fotocadeau bezig met het toevoegen van een foto op dekbed. Op het moment dat je dit leest zou het fotodekbed te bestellen moeten zijn en zo niet, dan kan het nooit lang meer duren. Heb je altijd al een uniek dekbed willen hebben, dan behoort dat nu tot de mogelijkheden. De dekbedhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zowel een- als tweepersoons.

Foto op zitzak

Wil je meer kleur in je interieur, dan biedt een mooie foto op een zitzak uitkomst. De zitzak is in verschillende formaten te bestellen. Het formaat 135x135 cm kan ook prima gebruikt worden als hondenkussen.Fotocadeau

Foto op Textielposter

Voor het einde van de maand mei lanceert Fotocadeau.nl de met een foto te bedrukken textielposter. Een textielposter is een foto die op een soort linnen wordt geprint en waarbij zowel boven als onder in een tunnelzoom een houten stok wordt bevestigd, te vergelijken met de oude schoolkaarten van vroeger.

Fotobehang inclusief plakservice

Misschien wilde je al langer een van je mooiste foto’s afdrukken op behang, maar wist je niet hoe je dat behang perfect en betaalbaar op de muur moest krijgen. Daarvoor biedt FotobehangFactory.nl (een dochter van Fotocadeau.nl) de oplossing. De vakkundige medewerkers van FotoCadeau komen op jouw verzoek namelijk bij je langs om jouw op maat gemaakte behang op de door jou gewenste muur te plakken. Je kunt je foto in 1 geheel laten printen op airtex, waardoor je geen naden hebt. Natuurlijk kun je ook kiezen voor banen behang, kies dan voor Vinyl. Dat is ook ietsje goedkoper.

Word reseller

Voor de fotograaf die zijn of haar foto’s op producten wil verkopen heeft Fotocadeau.nl een speciaal resellersprogramma. Het resellersprogramma biedt vele voordelen, zoals een aanzienlijke korting, whitelabel verzending, een vaste contactpersoon en nog veel meer. Wil je meer informatie hierover of wil je jezelf aanmelden, neem dan contact op met Yke Bremer. Yke kan je alles vertellen over de samenwerkingsvormen. Je kunt Yke bereiken via de mail op Yke@fotocadeau.nl of via telefoon op 085-4013300Fotocadeau

Speciale vaderdag aanbieding

Geef met vaderdag je mooiste foto cadeau. Welke vader, of opa wordt niet blij van zijn of haar mooiste foto op een fotoproduct? Profiteer tot 1 juli 2017 van maar liefst 30% korting op je hele bestelling bij Fotocadeau.nl. Vul de code “Digifoto17” in tijdens het bestelproces en de korting wordt automatisch verrekend.

Kijk voor meer informatie op fotocadeau.nl.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie