musthaves en gratis videocursus!

Starten met video bij Kamera Express

Christel de Wolff 882 0
Met een spiegelreflex-, systeem- of compactcamera kun je veel meer dan alleen fotograferen. Ook het maken van video’s wordt steeds vaker gedaan met een van deze camera’s.

Wil je meer uit je foto- of videocamera halen? Dan ben je bij Kamera Express aan het juiste adres.

Musthaves: alles wat je nodig hebt voor het maken van video’s

Wil je starten met filmen, maar weet je niet precies welke apparatuur je nodig hebt? Check dan de musthaves pagina. Daar is een aantal onmisbare items geselecteerd voor als je aan de slag gaat met video. Denk aan microfoons, gimbals, tassen of licht. Ook wordt er uitgelegd waarom juist deze items onmisbaar zijn.

Actie: gratis basiscursus video

De hele maand juni loopt er een leuke actie bij Kamera Express. Bij elke aankoop vanaf €50, krijg je een gratis cursus video. In deze online videocursus leer je aan de hand van vele praktijkvoorbeelden de ins en outs van video. Er wordt onder andere aandacht besteed aan camera-apparatuur, instellingen als framerate en resolutie, het belang van goede audio en kadering, Ook worden er handige tips gedeeld en gaan we dieper in op een belangrijke stap bij video: editing. In de cursus maken we gebruik van Adobe Premiere Elements.

In de hoge kwaliteit video’s van de Kamera Express Academy worden theorie en praktijk samengebracht en vind je duidelijke voor- en na beelden. Zo weet je precies welke resultaten je kunt verwachten tijdens het fotograferen. De cursus bestaat uit verschillende afleveringen die je los kunt bekijken. Overal: zowel op je PC als op je smartphone of tablet.

Doe mee met de videowedstrijd!

In samenwerking met Panasonic wordt er een videowedstrijd georganiseerd. Binnen deze wedstrijd ben je helemaal vrij in welk thema of onderwerp je kiest. Voorwaarde is wel dat de video niet langer is dan 30 seconden. Verder letten we op originaliteit en natuurlijk de videokwaliteit. Lees voordat je begint vooral even de tips door. Heb je een leuke video gemaakt? Stuur hem dan in en wie weet ga jij er vandoor met de hoofdprijs: een Panasonic 4K camcorder!

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel