Weekwinnaar

Spotlight Weekwinnaar #03 - 2019

Christel de Wolff 643 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een toffe prijs. Dit keer wint de gelukkige twee tickets voor Haute Photographie.

Spotlight Weekwinnaar #02 – 2019

Deze week kozen we voor het beeld van Leon Schotman

Waarom dit beeld?

Deze week vroegen we jullie om een portret in zwart-wit in te sturen. Dat lieten velen zich geen twee keer zeggen. Onze gallery dreigde over te lopen van het aantal inzendingen. We ontvingen veel karakteristieke portretten gemaakt in bijzondere landen zoals Cuba en Indonesië. Daartegenover stonden ook enkele zeer glamoreuze studioportretten. De foto van Leon sprong er wat ons betreft uit vanwege de spontaniteit. Daarnaast is het niet zomaar een portret van een dame, maar een zeer precies gepositioneerde foto waarbij op de voorgrond nog twee gezichten te herkennen zijn. In de open plek is precies genoeg zichtbaar om het een geslaagde foto te maken. Al met al, zeer knap gedaan!

Leon mag zichzelf weekwinnaar noemen en wint twee tickets voor Haute Photographie. Gefeliciteerd!

Ook weekwinnaar worden?

Wil je weekwinnaar worden en kans maken op een toffe prijs? Hou dan onze weekopdracht goed in de gaten en ga er mee aan de slag.
Kijk voor inspiratie vooral ook in onze Lezersgallery.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel