Fotowedstrijd Fotofair - laatste kans!

Christel de Wolff 2960
Was jij aanwezig op Fotofair 2021 en heb jij daar mooie foto's kunnen maken op een van de vele fotomomenten, tijdens de workshops of op een ander moment? Stuur je foto in en maak kans op een gave prijs!

Je hebt nog tot het eind van deze maand om mee te doen aan onze te gekke fotowedstrijd. In samenwerking met Pixum mogen we namelijk een foto op canvas weggeven aan degene die de mooiste foto's heeft gemaakt op Fotofair. 

Wil je meer weten of direct meedoen? Navigeer dan naar onze fotowedstrijd fotofair! 

Winnen: een foto op canvas van Pixum. 

Pixum staat bekend om hoogwaardige afdrukken voor een voordelige prijs. Wil jij met eigen ogen zien hoe jouw foto's er uit komen te zien op een canvas van Pixum? Doe dan mee aan onze winactie. Je kunt je foto's insturen tot en met 1 augustus. Daarna zal de redactie van DIGIFOTO Pro twee winnaars uitkiezen. Zij worden per e-mail op de hoogte gesteld. Naast het winnen van een foto op canvas, worden de winnende fotografen in het zonnetje gezet op onze platformen. 

Inzenden kan tot en met 1 augustus 2021

We zien jullie aanmeldingen met veel interesse tegemoet. Doe je best! Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Met dank aan Pixum voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel