Nieuwe geheugenkaarten van Sony

Sony stapt in de wereld van CFast

Redactie DIGIFO... 662 0
Sony maakt vandaag bekend hun geheugenkaart-line up uit te breiden met razendsnelle CFast 2.0-kaarten. Deze kaarten kunnen data overschrijven met een maximale snelheid van 530MB/s en zijn daarbij uitermate geschikt voor fotografen die in hoge snelheid met een hoge resolutie fotograferen en gebruikers die met een hoge resolutie in slow motion willen filmen.

De nieuwe geheugenkaart van Sony krijgt een maximale schrijfsnelheid van 510MB/s en een maximale leessnelheid van maar liefst 530MB/s. En door de minimale constante schrijfsnelheid van 130MB/s is de kaart ook uitstekend geschikt voor langere video's in 4K met hogere framerates.CFast kaarten van Sony Lees ook: Sony introduceert 'snelste SD-kaart ter wereld'
Lees ook: 
Hoe en wat: geheugenkaarten

Sony-geheugenkaarten

Eerder dit jaar kwam Sony al met het nieuws dat ze de snelste SD-kaart ter wereld op de markt brengen en nu laat het Japanse bedrijf nogmaals zien dat het ook een serieuze speler is in de wereld van foto-opslag.

Prijs en beschikbaarheid Sony CFast-kaarten

In eerste instantie zullen de kaarten verschijnen met een capaciteit van 32-, 64- en 128GB en de eerste kaarten in het eerste kwartaal van 2018 beschikbaar zijn. De adviesprijs is nog niet bekend.

Kijk voor meer informatie op de website van Sony.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie