Sony brengt nieuwe development software kit uit

Christel de Wolff 1038 0
Sony heeft een nieuwe software development kit voor camera's uitgebracht waarmee je uitgebreide toegang krijgt tot Sony camera's. De Camera Remote SDK is sterk verbeterd ten opzichte van de huidige Camera Remote API.

Nieuwe development kit om applicaties voor Sony camera’s te ontwikkelen

De verbeterde software development kit biedt de mogelijkheid om Sony-camera’s voor specifieke toepassingen op afstand te bedienen. Ook zijn remote control functies beschikbaar om de overdracht van de beelden van de Sony-camera’s te vereenvoudigen. Daarnaast biedt de Camera Remote SDK app-ontwikkelaars de mogelijkheid om op afstand toegang te krijgen tot andere functies, zoals het wijzigen van de camera-instellingen, de zelfontspanner en de live-weergavemonitoring in de softwareapplicaties.

De Camera Remote SDK ondersteunt in eerste instantie de Alpha 7R IV en Alpha 9 II. Deze ondersteuning zal de komende maanden worden uitgebreid. De Camera Remote SDK is nu beschikbaar en kan hierworden gedownload.De huidige Camera Remote API voorziening zal worden afgesloten na deze nieuwe release van de nieuwe Camera Remote SDK en de ondersteuning ervan zal worden beëindigd.
afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel