Lange Sluitertijden

Sigma organiseert workshops lange sluitertijden samen met HeelHollandFotografeert

Remco Stunnenberg 601 0
Zeeland is de locatie voor deze workshop, met de mooie kustlijn en objecten in en aan het water. Een perfecte plek om te werken met lange sluitertijden. De workshops vinden plaats op vrijdag 21 september 2018 en vrijdag 12 oktober 2018.

Tijdens deze workshop ligt de focus op het gebruik van grijsfilters en dus lange sluitertijden. Het is mogelijk om gedurende de workshop grijsfilters van NiSi te lenen, je hoeft dus niet vooraf filters aan te schaffen. Het is een intensieve dag, na een theoretische start wordt er gedurende de dag op 3 locaties gefotografeerd. Tussendoor is er een lunch.

Deze workshop is bedoeld voor de fotograaf die de camera én de techniek van sluitertijd, diafragma en ISO beheerst. Naast een camera (spiegelreflex of systeemcamera) heb je nog wat extra spullen nodig. Een stevig statief, een afstandbediening (optioneel) om bulbopnames te maken en een grijsfilter(s).

Naast de NiSi grijsfilters is het ook mogelijk om een statief te lenen. Daarnaast kun je tijdens de workshop verschillende Sigma objectieven gebruiken. Twijfel je of je de juiste spullen hebt? Neem in dat geval contact op met Mischa de Muynck, mischa@heelhollandfotografeert.nl, of met Eveline de Wilde van Sigma Benelux BV. Zij is bereikbaar op 030-6061070, Of stuur haar een mail: workshops@sigmabenelux.com.

De workshop start in Kortgene. Daar wordt het theorie-gedeelte behandeld. De start is om 09:30u. Rond 18:30u eindigt de workshop. Bij het opgeven graag doorgeven welke camera je gebruikt en wat het filterdiameter is van de objectieven die je gebruikt tijdens deze workshop. Het aantal deelnemers is minimaal 4 en maximaal 8. Sigma behoudt het recht bij minder dan 4 personen de workshop te annuleren. Verdere informatie volgt na aanmelding.

Aanmelden voor 21 september 2018 kan hier.

Aanmelden voor 12 oktober 2018 kan hier.

Prijs €119,- inclusief koffie, thee en lunch.

Beeld: © Remco Stunnenberg

 

 

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco