Shoppen op Fotofair 2018: bij verkooppartner Kamera Express

Christel de Wolff 399 0
Op 26 en 27 mei 2018 barst de Fotofair los in het Event Center van Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Tijdens de Fotofair zijn er diverse masterclasses, workshops en lezingen gericht op foto en video.

Het is slim om je portemonnee mee te nemen want voor je het weet loop je tegen je nieuwe camera of objectief aan en die kun je dan meteen afrekenen bij Kamera Express, de officiële verkooppartner van Fotofair.

Kamera Express is al meer dan 20 jaar actief als foto- en videospecialist. Je kunt terecht in zowel webshop als zestien fysieke winkels. Kamera Express heeft nu één winkel in Antwerpen maar binnenkort zal de keten uitbreiden met nog meer filialen in Belgie.

Clubhuizen voor fotografie

Zelf omschrijft Kamera Express hun winkels liever als clubhuizen. Het zijn plaatsen waar fotografen en liefhebbers samen kunnen komen over hun hobby of professie. Ook worden er met regelmaat workshops gegeven onder leiding van enthousiaste experts. Voor ieder niveau is een passende activiteit: van basis tot specialisatie in bijvoorbeeld natuur-, macro- of glamourfotografie.

Kamera Express op Fotofair 2018

Kamera Express is de officiele verkooppartner van de Fotofair 2018. Dat betekent dat je de apparatuur en accessoires waarover je op de beurs enthousiast bent geworden meteen kunt aanschaffen. Veel merken kiezen er voor om speciale aanbiedingen te maken voor de Fotofair dus waarschijnlijk vindt je het nergens anders goedkoper.

Je vindt Kamera Express op twee locaties op de Fotofair. Op nummer 11 zit de reguliere winkel en op nummer 5 de Outlet Store. Je kunt pinnen bij beide stands.

Meer informatie over de Fotofair vind je op de website.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel