DIGIFOTO Pro en digifoto Starter zijn mediapartner van de Fotofair 2018

DIGIFOTO Pro en digifoto Starter zijn mediapartner van de Fotofair 2018

Redactie DIGIFO... 2187 0
Met trots mogen we melden dat DIGIFOTO Pro en digifoto Starter mediapartner zijn van de Fotofair 2018. Dit evenement is het grootste foto- en video-evenement in de Benelux en vindt plaats op 26 en 27 mei 2018 op het terrein van het Event Center van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. De voorverkoop is inmiddels in volle gang.

Voor iedere fotograaf of fotografieliefhebber is de Fotofair een uitje om naar uit te kijken. Het ruim 15 hectare grote terrein van het Event Center van de Beekse Bergen in het Brabantse Hilvarenbeek staat een weekend lang in het teken van fotografie en video.

Verspreid over het terrein worden workshops van anderhalf en twee uur gegeven. De onderwerpen daarvan zijn: Landschap, macro, wildlife, portret, studio, flitstechniek, sport, newborn, bruid, glamour en vele andere. Ook leuk: je kunt ook op fotosafari  in het safaripark Beekse Bergen, want dat ligt uiteraard naast de deur bij de Fotofair.

Lezingen

De verschillende lezingen over bijvoorbeeld reisfotografie, wildlife-fotografie, portretfotografie en urbexfotografie zijn interessant en inspirerend. Er is plek voor 350 personen en de toegang tot de lezingen is gratis op vertoon van het toegangsbewijs.

Door de workshops, masterclasses en lezingen keert de bezoeker van de Fotofair vol inspiratie terug naar huis, mét een geheugenkaart vol met bijzondere foto’s.

Bekijk hier de aftermovie van editie 2017:

 

 

Zelf fotograferen

Zoals we al schreven is het zeker aan te raden om je eigen camera mee te nemen naar de Fotofair, want er zijn talloze fotomomenten om zelf de mooiste foto’s te maken. Of je nu houdt van spektakel, portret of sensatie: voor iedereen is er wel een geschikt fotomoment te vinden. Ook worden er fotowedstrijden gehouden met mooie prijzen. Zo is er de Photomaster-fotowedstrijd, georganiseerd door Fotofair en DIGIFOTO pro en digifoto Starter, waarbij mooie prijzen zijn te winnen.

Gear

Ben je op zoek naar een nieuwe camera, een mooi objectief of een handig accessoire? Ook dan ben je op de Fotofair aan het goede adres, want er zijn maar liefst 75 stands met de nieuwste en mooiste producten aanwezig. Uiteraard zijn alle grote en bekende merken te vinden op de Fotofair. Kamera Express is groot aanwezig met speciale beursaanbiedingen. Fotofair 2018 is dus ook de plek om meer informatie te krijgen over nieuwe gear en deze zelfs uit te proberen.

De Fotofair 2018 vindt plaats op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei 2018. De voorverkoop is nu gestart. Voor meer informatie, het complete programma en het bestellen van kaarten kun je de website van Fotofair bezoeken. 

Info: Fotofair

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie