Win dagtickets voor Fotofair + een gave workshop voor jou en een vriend(in)!

Christel de Wolff 1613 43
Fotofair 2021 staat voor de deur! Als mediapartner mogen wij op de valreep nog een paar tickets weggeven. En let op, dat zijn niet zomaar dagtickets, maar geven ook toegang tot een van de vele gave workshops die Fotofair rijk is. Lees snel verder om meer te weten te komen!

De Fotofair is hét jaarlijks foto-evenement om naar uit te kijken met elk jaar weer leerzame workshops en masterclasses. Op 3 & 4 juli 2021 kun je jezelf een weekend lang helemaal onderdompelen in de foto- en videografie. Zo vinden er diverse workshops, masterclasses en lezingen plaats, kun je over het hele terrein fotomomenten tegenkomen en kun je naar hartenlust oriënteren op de nieuwste en beste foto- en video apparatuur. Diverse productspecialisten van allerlei grote merken staan voor je klaar om al je prangende vragen te beantwoorden. Overtuigd? Bij de stand van Calumet kun je de meeste apparatuur meteen aanschaffen en mee naar huis nemen!

Meer info over wat je allemaal kunt zien en beleven op Fotofair lees je in dit artikel.

Fotofair winactie!

Als mediapartner van Fotofair zijn wij blij om te mogen aankondigen dat wij een paar van onze trouwe lezers blij mogen maken met dagtickets PLUS deelname aan een van de fantastische workshops. 

Dit kun je winnen:

In samenwerking met Fotofair hebben we een gave weggeefactie opgezet. We mogen maar liefst 4 x 2 tickets voor zondag 4 juli weggeven met deelname aan een gave workshop.  De tickets zijn als volgt verdeeld:

2x Zondagsticket + deelname aan de workshop Capture One Pro met Heike Jasper

2x Zondagsticket + deelname aan de workshop Lightroom door Photofacts

2x Zondagsticket + deelname aan de workshop Strobist door Photofacts

2x Zondagsticket + deelname aan de workshop Reisfotografie door Fotoreizigers.nl

Dit moet je doen: 

Wil jij kans maken om samen met een fotomaatje naar Fotofair 2021 te gaan en op de koop toe nog een leuke workshop mee te maken? Reageer dan onder dit bericht. Vermeld aan welke workshop je graag zou willen deelnemen en waarom. Wij kiezen vier winnaars uit. Zij ontvangen uiterlijk vrijdag 2  juli bericht van ons per email. 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel

afbeelding van hans013

Ik zou gráág de workshop boudoir willen doen, nog nooit gedaan.

afbeelding van Christel de Wolff

Hi Hans, 

We hebben helaas geen boudoir workshop tickets beschikbaar, wel een aantal andere mooie workshops. 

afbeelding van GuidoB.photo_173029

De strobist workshop ervaren zou enorm FLASHy zijn, heb dit ooit willen doen en toen was er de eerste lockdown .... de aanhouder wint ?

afbeelding van Kyanivullings_157945

Oh wat fijn!
Ik zou graag willen mee doen voor 2x Zondagsticket + deelname aan de workshop Strobist door Photofacts

afbeelding van Kyanivullings_157945

Er staat trouwens dat de Fotofair 5 en 6 juni 2021 is? Winnen we dan ook een tijdreis machine? :D

afbeelding van Christel de Wolff

Datum is inmiddels aangepast,  actie blijft gelden ;)

afbeelding van suleika.vullings_155682

Ik zou graag winnen en dan 2 x zondagstickets + strobist workshop (neem aan dat die workshop voor beide is dan?) en de datum klopt niet.

afbeelding van annemarie_176064

Ik zou dan heel graag de workshop Reisfotografie willen doen.

afbeelding van inemul_167894

Ik zou heel graag de workshop Bresser Fotostudio met speciale modellen willen volgen. Het lijkt me super leuk om te zien hoe je licht kunt gebruiken om zo'n mooie sfeer te creeen

afbeelding van Christel de Wolff

Hi Ineke, tickets voor de workshop van Bresser mogen we helaas niet weggeven, maar wellicht kun je die nog boeken via de website van fotofair. Succes en misschien zien we je daar!

afbeelding van Ignas.vandeberg_143435

Laat mij de “meester” worden over het licht in de Strobist workshop.

afbeelding van desireenusink_144229

Ik zou graag willen deelnemen aan de workshop strobist. Iets totaal anders waar ik normaal mee bezig ben.

afbeelding van ceesjohan_154758

Wij zouden graag 2x Zondagsticket + deelname aan de workshop Reisfotografie door Fotoreizigers.nl.
Willen winnen om onze reis foto's nog mooier te maken en leren hoe te doen.

afbeelding van jawaboekel

Ik zou graag de workshop reisfotografie willen doen

afbeelding van Desiree.de.beer_153080

Ik zou heel graag de workshop Strobist willen volgen. Onbekend maakt onbemind en daar zou ik heel graag verandering in willen brengen! 🤞🏻

afbeelding van Christel de Wolff

Gefeliciteerd Desiree, je hebt de tickets in je mailbox!

afbeelding van EusdeBeus

Graag de reisfotografie op zondag. We willen meer richting naar een boeiend reisverslag dan naar individuele vakantieplaatjes.

afbeelding van davedeklerk_176077

Ik zou echt heel graag de workshop Storytelling willen doen.
Nog nooit iets mee gedaan, maar ziet er zo gaaf uit!

afbeelding van Christel de Wolff

Hi Dave,  de masterclass storytelling door onze ambassadeur Léon Wodkte behoort helaas niet tot de winactie. Wel kun je nog steeds tickets ervoor aanschaffen via de website van Fotofair. Misschien zien we je daar! 

afbeelding van yvonnetomrick_176068

Ik heb al kaartjes gekocht, maar wil toch graag mee doen en dan de workshop Reisfotografie. Nu we vorig jaar en dit jaar niet op vakantie geweest zijn lijkt me dat dit me toch een klein beetje een vakantiegevoel kan geven

afbeelding van mklook_176080

Voor het 2e jaar ga ik samen met mijn moeder naar de foto fair. Het hotel is al geboekt en we maken er dan samen een gezellig moeder dochter weekend van. Voor de zaterdag hebben we al kaarten gekocht. Hoe leuk zou t zijn als we voor de zondag kaarten winnen en een workshop over reisfotografie!
Dan kunnen we daarna gelijk plannen maken voor een Fotoreis.

afbeelding van moniquesaaltink_173298

Ik zou graag de fine-art workshop van Dutch Beauty Fotografie willen doen . Carola maakt supermooie, sfeervolle foto's. Een Topfotograaf waar je veel van kan leren.

afbeelding van Christel de Wolff

Hi Monique, dat lijkt mij ook wel wat, maar daarvoor mogen we helaas geen tickets weggeven. Je kunt de workshop wel nog steeds boeken via de website van Fotofair! 

afbeelding van bhofman

Ik zou samen met mijn vrouw Bresser Fotostudio met speciale modellen willen bezoeken. Samen inspiratie op doen en later uit proberen.

afbeelding van idonienhuis

Ik zou graag mee willen doen aan de workshop Lightroom , ik gebruik altijd Lightroom om mijn foto's te bewerken en te ordenen en hoop mijn kennis van Lightroom nog te kunnen uitbreiden

afbeelding van riesvogel92_140669

Ik zou heel graag meedoen aan Lightroom workshop om mijn vaardigheden in Lightroom te verbeteren. Ik gebruik Lightroom altijd voor het bewerken van mijn foto's, maar kan hier nog de nodige tips & tricks voor gebruiken. Meedoen aan deze workshop zou een lichtpuntje zijn in deze tijd!

afbeelding van Christel de Wolff

Gefeliciteerd Ries, je hebt de tickets in je mailbox!

afbeelding van jan.eigenraam_168265

Geweldig leuk! Zeker als we naar Strobist door Photofacts zouden kunnen gaan.

afbeelding van Digifotopro.reg_176091

Samen met mijn fotomaatje zou ik graag de Capture One Pro workshop bijwonen! Geweldig programma waar ik graag meer over zou leren.

afbeelding van info_176076

Ik zou graag meer te weten komen over Capture One Pro en kijken of Heike mij kan overtuigen om Lightroom te verlaten😉.

afbeelding van Christel de Wolff

Gefeliciteerd Werner, je hebt de tickets in je mailbox!

afbeelding van info_176095

Maak graag kans op workshop Capture One Pro

afbeelding van germa.m_174477

In gedachten ben ik al weer in Azië op reis met de camera in de stuurtas van mijn fiets. Voor een workshop Reisfotografie maak ik graag een ommetje.

afbeelding van wernerredlich_167982

Wat een leuke geste! Zelf zou ik dan kiezen voor de workshop Reisfotografie om te leren waar ik allemaal op moet letten om natuur en cultuur zo mooi mogelijk te 'vangen'. En ik hoop dan ook te horen wat ik wél en wat in níet mee moeten nemen.

afbeelding van Christel de Wolff

Gefeliciteerd Werner, je hebt de tickets in je mailbox!

afbeelding van pfm.raijmakers_138227

Ik zou graag de workshop reisfotografie willen volgen. Als we thuis zijn missen onze foto's de sfeer die we ter plaatse wel hadden. Daarom zou ik graag in de workshop willen leren hoe je dit wel kunt vastleggen zodat we thuis met een tevreden gevoel van de foto's kunnen genieten!

afbeelding van henri.van.avezaath_146693

Ik zou graag de workshop portret of fine art willen bijwonen. Om hem dan later nog eens in de studio van de foto club over te doen. Wij schikken ons naar de dag. Ik hoop dat we er bij zitten!

afbeelding van henri.van.avezaath_146693

Sorry, niet goed gelezen, strobist wordt het dan op zondag.

afbeelding van WhiteAce

Ik ben nog nooit op de fotofair geweest. Zou er dan ook graag 's wat rondsnuffelen. In geval van winnen, wou ik graag aan de workshop Reisfotografie deelnemen aangezien ik vooral 'onderweg' foto's maak tegenwoordig :D

afbeelding van deliches.nl_175470

Ik zou graag met mijn fotomaatje de workshop Reisfotografie door Fotoreizigers.nl willen winnen, zo mijn kennis en natuurlijk die van mijn fotomaatje te vergroten. Kennis vergroten is Leren, Kijken en Doen.

afbeelding van lake10_153971

Ik zou wel interesse hebben in 2x Zondagsticket + deelname aan de workshop Strobist door Photofacts.... Ik ben best wel een doorgewinterde fotograaf maar met strobist heb ik juist nog totaal geen ervaring.... dus leuk om eens ervaring op te doen!

afbeelding van Jaleti Foto

Als ik al eens iets zou winnen...alles is welkom.. Interesse voor alles met fotografie. Alvast mijn dank..

afbeelding van Christel de Wolff

De winnaars zijn bekend gemaakt en hebben persoonlijk bericht ontvangen via mail. Voor wie niet in de prijzen zijn gevallen; er zijn nog kaarten beschikbaar + deelname aan de workshops. Zorg dat je er bij bent!