Kom jouw (toekomstige) camera testen!

Fujifilm haalt alles uit de kast voor de aankomende Fotofair 2018

Christel de Wolff 331 0
Dat Fujifilm de Fotofair en haar bezoekers enorm serieus neemt, blijkt wel uit het uitgebreide programma dat ze aankomend weekend in Hilvarenbeek presenteren.

Dat op 26 en 27 mei het evenemententerrein van Beekse Bergen the place to be is voor fotografieliefhebbers, hoeven we inmiddels niet meer uit te leggen.  Op de Fotofair komen allerlei bedrijven hun producten en diensten aanprijzen, maar kun jij vooral ook terecht met al je prangende vragen over fotografie en video.

Touch & try

Ook Fujifilm is van de partij, voor alle vragen over jouw (toekomstige) Fujifilm camera kun je terecht aan de stand nr. 34. En het blijft niet alleen bij kijken. We spreken met Fujifilm Nederland's Sales Manager Maarten van Norden, die benadrukt hoe belangrijk zij het vinden dat bezoekers  van de beurs de producten ook kunnen testen in de praktijk. Je kunt op de Fotofair dan ook een camera van Fujifilm lenen en die direct uitproberen op de door de beurs georganiseerde fotomomenten.

Leren van de pro

Voor wie liever nog wat begeleiding wil, heeft Fujifilm twee ambassadeurs uitgenodigd praktijkgerichte presentaties te geven. Aan de stand van Fujifilm is een pop-up studio gebouwd waar Ferry Knijn de leiding zal nemen, terwijl Tom Museeuw geïnteresseerden mee zal nemen op tour over het Fotofairterrein. Beide groepen bevatten maximaal 15 personen zodat er meer dan genoeg ruimte is voor persoonlijk contact met de bezoeker.

Kom langs, stel je vragen en test je toekomstige camera aan de Fujifilm stand te Fotofair.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel