Wanhoop in vervallen gebouwen

Shoot At Mine - Urbexfotografie met modellen

Redactie DIGIFO... 1781 0
Bij urbexfotografie denken we vaak aan verlaten gebouwen waar al jaren geen mens is geweest. Het verval en de verlatenheid staat meestal centraal en Urbex-fotografen blijven vaak niet langer dan nodig in een pand. Sam Strong gaat anders te werk en neemt modellen mee naar de verlaten gebouwen.

Urbexfotografen bevinden zich in een grijs gedeelte van de wet: inbreken in leegstaande panden met als enige doel het vastleggen van het verval. Het is dan vaak ook belangrijk om jezelf als fotograaf goed te verbergen, te beschermen tegen de onvriendelijke omgeving en, zo nodig, zo snel mogelijk weg te komen. Sam Strong pakt het anders aan. Hij neemt modellen mee naar leegstaande panden om zo daar op een intrigerende en verhalende manier te fotograferen.Forced back into a world of darkness by Shoot At Mine - Sam Strong on 500px.com

D by Shoot At Mine - Sam Strong on 500px.com

contemplation by Shoot At Mine - Sam Strong on 500px.com

More on this photo by Shoot At Mine - Sam Strong on 500px.com

Lulu FP by Shoot At Mine - Sam Strong on 500px.com

Imposed Solitude by Shoot At Mine - Sam Strong on 500px.com

Shoot At Mine

Sam Strong fotografeert onder de naam Shoot At Mine. Strong is een beginnende fotograaf uit Londen die probeert zich te specialiseren in Fashionfotografie. Zijn foto's hebben veelal iets treurigs. De modellen hebben vaak iets wanhopigs wat in de vervallen omgeving extra goed tot zijn recht komt.

Volgens zijn website is Sam Strong tijdelijk uit de running door ziekte, maar zijn Instagram wordt wel weer ge├╝pdatet. Hopelijk is hij snel weer helemaal op de been.

Voor meer informatie kun je kijken op de website en Instagram van Shoot At Mine.

Lees ook: Urbex-Fotografie in Tsjernobyl

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie