Krijg tot € 200,- terug

Save this winter met deze actie Olympus-winterpromotie - nog tot 15 januari

Redactie DIGIFO... 1417 0
Leg je mooiste momenten vast in een adembenemende kwaliteit – met een geweldige OM-D camera en een M.ZUIKO DIGITAL objectief. Koop een van onderstaande producten, registreer je aanschaf online en vraag dezelfde dag nog je voordeel aan.

Wil je tijdens de fotogenieke winterdagen op pad om te gaan fotograferen, maar laat je de zware spiegelreflexcamera en grote objectieven liever thuis? Dan heeft Olympus vanaf vandaag een zeer aantrekkelijke aanbieding voor je. Koop een geselecteerd product, registreer je aankoop op de website van Olympus en krijg € 200,- terug op je rekening!

OM-D E-M1 Mark II

Goud AwardOlympus OM-D E-M1 Mark IIDe Olympus OM-D E-M1 Mark II is het topmodel van de Olympus OM-D-serie. De camera staat bekend om de fijne beeldkwaliteit in foto en 4K-video, de compacte body met een goede en duurzame afwerking. Bovendien is de camera razendsnel. Deze Olympus kan met de elektronische sluiter tot maar liefst 60 beelden per seconde maken, een verbluffend hoog aantal (18 foto’s bij continue autofocus). Ook is er de Pro Capture mode, waarbij de camera een (in te stellen) aantal beelden maakt als je de ontspanknop half indrukt. Als het moment suprême daar is, druk je vervolgens de knop volledig in. Op deze manier kun je het moment dat je wilt fotograferen bijna niet missen. De OM-D E-M1 Mark II is kortom een professionele camera en geschikt voor het meest veeleisende fotografiewerk.

Bespaar € 200,-

OM-D E-M5 Mark II

Olympus OM-D E-M5 Mark II Goud AwardDe Olympus OM-D E-M5 Mark II is de ideale camera voor creatieve fotografen. Met zijn 16,1 megapixel sensor is het een veelzijdige camera. Met de E-M5 Mark II schiet je 10 beelden per seconde, fijn voor de sportfotograaf. Maar ook hoge resolutie is mogelijk, met de High Res Shot-modus. In die High Res Shot-modus combineert de camera acht foto’s en maakt daar een 63,7-megapixelbestand van.

De Olympus OM-D E-M5 Mark II heeft de beschikking over een vijfassig beeldstabilisatiesysteem, dat je tot vijf stops winst geeft. Fijn, ook bij video. Filmen kan de camera namelijk ook als de beste. je hebt keuze uit 24, 25, 30, 50 en 60 bps bij 1080p-resolutie tot maximaal 77Mbps.

De OM-D E-M5 Mark II is combineert kracht, snelheid en hoge resolutie tot één ideale camera voor de professioneel fotograaf.

Bespaar € 100,-

M.ZUIKO DIGITAL ED 12 mm F2.0

Olympus winterpromotieMet deze compacte lichtsterke groothoek maak je de mooiste beelden bij weinig licht. De grote beeldhoek maakt het mogelijk om dynamische scenes vast te leggen en het metalen ontwerp past precies bij de uitstraling van de diverse Olympus-camera’s. De lichtsterkte van f/2 zorgt ervoor dat je ook met weinig omgevingslicht nog scherpe foto’s kunt maken en maakt het ook mogelijk om mooi met je scherpte te spelen. Een speciale coating vermindert reflecties met de helft tegenover standaardcoatings: je bent dus verzekerd van een goede beeldkwaliteit.

Bespaar € 100,-

M.ZUIKO DIGITAL 25 mm F1.8

Olympus WinterpromotieDeze M.Zuiko Digital 25mm F1.8 is een ideaal objectief voor het haarscherp vastleggen van een zeer natuurlijke beeldhoek. Omgerekend naar 35mm is het een 50mm-objectief: een erg bruikbare en populaire brandpuntsafstand. Ook is dit objectief fijn lichtsterk met f/1.8 en kun je mooie bokeh-effecten creëren. Het objectief is lekker compact en licht, waardoor je als fotograaf lekker veel bewegingsvrijheid hebt. En een statief is door de lichtsterkte ook niet nodig! Ook de M.Zuiko Digital 25 mm F1.8 is voorzien van een speciale coating om hinderlijke reflecties te verminderen.

Bespaar € 50,-

M.ZUIKO DIGITAL ED 60 mm F2.8 Macro

Olympus WinterpromotieMet deze haarscherpe M.Zuiko Digital ED 60 mm F2.8 Macro maak je de mooiste macro-opnamen op ware grootte (1:1) met fraaie bokeh-effecten. Het objectief heeft een speciale focusknop waarmee je gemakkelijk het focusbereik (0,19–0,4m, 0,19m–oneindig of 0,4m–oneindig) kunt veranderen. Omgerekend naar 35mm is het een 120mm-objectief, dus ideaal voor het vastleggen van insecten doordat je op een afstand kunt blijven. Het objectief is verder stof- en spatwaterdicht en kan dus zonder zorgen in de natuur gebruikt worden.

Bespaar € 75,-

M.ZUIKO DIGITAL ED 75 mm F1.8

Olympus WinterpromotieMet deze M.Zuiko Digital ED 75 mm F1.8 maak je de mooiste portretten en binnenopnamen. Het objectief levert een fantastische beeldkwaliteit en is ideaal bij scenes met weinig beschikbaar licht. Optisch onderscheidt dit objectief zich met een scherp contrast, een grote precisie, een hoge resolutie en minimale vervormingen. Met dit objectief creëer je foto’s met een geweldige scherpte-onscherptewerking door het diafragma van f/1.8 in combinatie met de afstand tot je onderwerp. 

Bespaar € 100,-

M.ZUIKO DIGITAL ED 75-300mm f/4.8-6.7 II

OlympusTelefoto-objectieven zijn doorgaans erg kostbaar, maar dit 75-300mm objectief biedt enorm veel bereik en beeldkwaliteit voor een betaalbare prijs. Met het bereik van 75mm tot 300mm is het dichterbij brengen van je onderwerp geen enkel probleem en in combinatie met de beeldstabilisatie uit de Olympus OM-D-camera’s kun je ook erg gemakkelijk uit de hand fotograferen. Ook heeft het objectief het ‘screw drive’-mechanisme dat heel stil is en ideaal voor filmopnames. Ook voor snelle autofocus ben je bij dit objectief aan het goede adres: met het MSC-mechanisme, dat is ontwikkeld om een snelle en stille autofocus mogelijk te maken,  leg je actiemomenten prachtig vast.

Bespaar € 100,-

 


M.ZUIKO DIGITAL ED 9 - 18mm

OlympusDe M.ZUIKO DIGITAL ED 9-18 mm 1:4.0-5.6 (omgerekend 18-36 mm) is een veelzijdige ultragroothoekzoom die ideaal is voor op reis door het veelzijdige karakter en het fijne gewicht. Het objectief weegt slechts 155 gram en is dus lekker licht. Het groothoekbereik is fijn als je een schitterend landschap in vol perspectief wilt vastleggen. Fijn is ook dat je al kunt scherpstellen op een onderwerp dat slechts 25 centimeter van de frontlens verwijderd is, zo kun je erg creatieve groothoekfoto's maken.

Bespaar €100,-

Kijk  voor meer informatie en om je nieuwe Olympus-product te registreren op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie