Krijg tot € 100,- terug

Geniet van een onvergetelijke zomer met deze actie van Olympus

Redactie DIGIFO... 642 0
Leg je mooiste momenten vast in een adembenemende kwaliteit – met een geweldige OM-D camera en een M.ZUIKO DIGITAL objectief. Koop vanaf vandaag een van onderstaande producten, registreer je aanschaf online en vraag dezelfde dag nog je voordeel aan.

Wil je op vakantie prachtige foto's maken maar heb je geen zin om je zware spiegelreflexcamera en grote objectieven mee te nemen? Dan heeft Olympus vanaf vandaag een zeer aantrekkelijke aanbieding voor je. Koop een geselecteerd product, registreer je aankoop op de website van Olympus en krijg tot € 100,- terug op je rekening!

OM-D E-M10 Mark II

OM-D E-M10 Mark II Goud AwardDe Olympus OM-D E-M10 Mark II is een camera voor stijlvolle liefhebbers. Het is een compacte maar toch erg innovatie en veelzijdige camera. Het mooie retro-ontwerp zorgt ervoor dat je altijd stijlvol voor de dag komt en de moderne techniek aan de binnenzijde verzekert je van de mooiste foto’s. Door de elektronische zoeker met 2,36 miljoen pixels heb je je onderwerp altijd goed in het vizier. De camera heeft een 16,1 megapixel sensor en een iso-bereik van 100 tot 25.600. Bewogen beelden zijn verleden tijd door de vijfassige beeldstabilisatie, een systeem dat zorgt voor een winst van maar liefst vier stops.

Kortom: Als je als liefhebber op zoek bent naar een krachtige camera die ook nog eens stijlvol, compact en licht is, dan is de Olympus OM-D E-M10 Mark II een uitstekende keuze.

Bespaar € 75,-

OM-D E-M5 Mark II

Olympus OM-D E-M5 Mark II Goud AwardDe Olympus OM-D E-M5 Mark II is de ideale camera voor creatieve fotografen. Met zijn 16,1 megapixel sensor is het een veelzijdige camera. Met de E-M5 Mark II schiet je 10 beelden per seconde, fijn voor de sportfotograaf. Maar ook hoge resolutie is mogelijk, met de High Res Shot-modus. In die High Res Shot-modus combineert de camera acht foto’s en maakt daar een 63,7-megapixelbestand van.

De Olympus OM-D E-M5 Mark II heeft de beschikking over een vijfassig beeldstabilisatiesysteem, dat je tot vijf stops winst geeft. Fijn, ook bij video. Filmen kan de camera namelijk ook als de beste. je hebt keuze uit 24, 25, 30, 50 en 60 bps bij 1080p-resolutie tot maximaal 77Mbps.

De OM-D E-M5 Mark II is combineert kracht, snelheid en hoge resolutie tot één ideale camera voor de professioneel fotograaf.

Bespaar € 100,-

M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:1.8

OlympusBen je op zoek naar uitmuntende beeldkwaliteit in een compacte en veelzijdig objectief? Dan is de M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:1.8 het ideale objectief. Een mooie standaard brandpuntsafstand waarmee je in heel veel situaties uit de voeten kunt, gecombineerd met een fijne lichtsterkte. Het objectief beschikt over het unieke ‘Fast Focus’-systeem, dat ervoor zorgt dat zowel je onderwerp als de achtergrond scherp zijn. Dus: of je nu overdag of ’s avonds en binnen of buiten fotografeert, met de M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:1.8 ben je verzekerd van topfoto’s.

Bespaar €75,-

M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8

OlympusMaak je graag portretten? Kies dan voor de M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8. Dat is een ideaal portretobjectief waarmee het eenvoudig is om je model schitterend af te laten steken tegen een onscherpe achtergrond. Daar zorgt het maximale diafragma van f/1.8 voor. Ook is het objectief gemaakt voor mooie bokeh-effecten, zodat de onscherpte ook nog eens erg mooi is. De M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8 is daarnaast mooi vormgegeven en te personaliseren met diverse decoratieringen.

Bespaar € 50,-

M.ZUIKO DIGITAL ED 75-300mm f/4.8-6.7 II

OlympusTelefoto-objectieven zijn doorgaans erg kostbaar, maar dit 75-300mm objectief biedt enorm veel bereik en beeldkwaliteit voor een betaalbare prijs. Met het bereik van 75mm tot 300mm is het dichterbij brengen van je onderwerp geen enkel probleem en in combinatie met de beeldstabilisatie uit de Olympus OM-D-camera’s kun je ook erg gemakkelijk uit de hand fotograferen. Ook heeft het objectief het ‘screw drive’-mechanisme dat heel stil is en ideaal voor filmopnames. Ook voor snelle autofocus ben je bij dit objectief aan het goede adres: met het MSC-mechanisme, dat is ontwikkeld om een snelle en stille autofocus mogelijk te maken,  leg je actiemomenten prachtig vast.

Bespaar € 100,-

 

M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm 1:3.5 MACRO

OlympusMet de M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm 1:3.5 MACRO duik je in de wondere wereld van de macrofotografie. Leg de kleinste onderwerpen eenvoudig en precies vast met dit objectief, dat een vergroting tot 1,25 (2,5 x ) mogelijk maakt. Scherpte én onscherpte zijn mooi en ook is het bokeh erg fraai. Met de M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm 1:3.5 MACRO kun je al vanaf 14mm werken, zodat je erg dynamische en expressieve macrobeelden kunt maken.

Bespaar € 50,-


M.ZUIKO DIGITAL ED 9 - 18mm

OlympusDe M.ZUIKO DIGITAL ED 9-18 mm 1:4.0-5.6 (omgerekend 18-36 mm) is een veelzijdige ultragroothoekzoom die ideaal is voor op reis door het veelzijdige karakter en het fijne gewicht. Het objectief weegt slechts 155 gram en is dus lekker licht. Het groothoekbereik is fijn als je een schitterend landschap in vol perspectief wilt vastleggen. Fijn is ook dat je al kunt scherpstellen op een onderwerp dat slechts 25 centimeter van de frontlens verwijderd is, zo kun je erg creatieve groothoekfoto's maken.

Bespaar €100,-

Kijk  voor meer informatie en om je nieuwe Olympus-product te registreren op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie