Samsung introduceert Wi-Fi-variant van revolutionaire GALAXY Camera

Redactie DIGIFO... 3486 0
Samsung introduceert een variant van de revolutionaire GALAXY Camera voor het maken, bewerken en delen van foto’s direct vanaf de camera. De GALAXY Camera (Wi-Fi) combineert krachtige fotografische mogelijkheden met Android 4.1 (Jelly Bean) en Wi-Fi. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om goede foto’s te maken, te bewerken en te delen vanaf één device.

Persbericht:

  • Stap 1: Mooie foto’s maken met een profi 16 MP camera met 21x optische zoom
  • Stap 2: Foto’s direct op de camera bewerken
  • Stap 3: Het resultaat direct vanaf de camera online delen via Wi-Fi


Makkelijk professionele foto’s schieten

De bediening van de GALAXY Camera (Wi-Fi) is verrassend herkenbaar, want de SMART camera draait op hetzelfde besturingssysteem als veel smartphones van tegenwoordig. Handig, want iedereen die al een Android-smartphone heeft, herkent direct de bediening van de camera. Fotograferen is ook makkelijk, want met je vingertoppen beland je via het grote 4,8 inch HD- touchscreen snel bij de geavanceerde Smart Pro Mode. Daar kun je kiezen uit maar liefst 19 verschillende Smart Modes, zoals ‘Light Trace’ en ‘Action Freeze’ om altijd het juiste shot vast te leggen. Het maken van groepsfoto’s is ook heel eenvoudig, want met Voice Control hoef je enkel ‘Zoom in’ of ‘Shoot’ te roepen en er wordt een perfecte groepsfoto afgedrukt. Inclusief jijzelf. De groothoeklens (23 mm) met 21x optische zoom legt elke situatie haarscherp vast.

Foto’s direct op de camera bewerken

Vervolgens kun je de foto’s direct op de camera finetunen. Navigeer naar het Photo Wizard-menu en je hebt keuze uit 35 krachtige fotobewerkingstoepassingen. En alle geschoten filmpjes bewerk je gemakkelijk met Movie Wizard. Het resultaat? Nog mooiere en creatievere foto’s dan het origineel.

Samsung Galaxy Camera Wifi

Vanaf de camera online delen via Wi-Fi

De GALAXY Camera vergroot de esthetische waarde van je foto’s en dat vraagt natuurlijk om een breed publiek. Via de Wi-Fi-aansluiting is het mogelijk om iedereen direct te laten meegenieten van je professionele foto’s. Het sharen op sociale netwerken als Facebook is een prima optie, maar je kunt foto’s ook direct vanaf de camera e-mailen of sturen naar je andere Samsung devices zoals de GALAXY S III, GALAXY Note II of Samsung Smart TV. Bovendien worden je nieuwe foto’s met Auto Cloud Backup altijd veilig in de cloud bewaard als je een Wi-Fi-netwerk gevonden hebt. Het zou natuurlijk zonde zijn als die professionele foto’s – al dan niet bewerkt – verloren zouden gaan voor je vrienden, familie én jezelf.

Ter afleiding: keuze uit meer dan 700.000 apps

Door het nieuwste besturingssysteem Android™ 4.1 Jelly Bean krijg je op je SMART camera dezelfde mogelijkheden als op je smartphone. Zo kun je bijvoorbeeld volop genieten van alle Android-apps, die in Google Play en de Samsung App store te vinden zijn. Het zijn er inmiddels meer dan 700.000.

De Samsung GALAXY Camera (Wi-Fi) is vanaf eind maart in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 449,- incl. BTW.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie