Ga mee op pad met Kamera Express

Samen fotograferen is leuker!

Christel de Wolff 633 0
Met een groep mensen fotograferen is om diverse redenen erg leuk: je raakt in gesprek over je gedeelde passie en je leert van elkaar. Kamera Express heeft voor december twee activiteiten georganiseerd, waarbij je met meerder mensen op pad gaat.

Photowalk Avondfotografie met Kamera Express

De eerste is een Photowalk avondfotografie in Arnhem op 14 december. Vanaf de winkel aan de Beekstraat trekt je onder begeleiding van een fotograaf die de stad op zijn of haar duimpje kent Arnhem in om de avondsfeer van de in december natuurlijk feestelijk verlichte binnenstad vast te leggen. Je krijgt alles te horen over de technieken die je gebruikt bij fotograferen in hert donker en kunt deze meteen toepassen. Tip: neem indien mogelijk een statief mee en een extra accu.

Workshop macrofotografie met Kamera Express

De workshop macrofotografie in Diergaarde Blijdorp op 16 december is de tweede inspirerende groepsactiviteit. De huisfotograaf van Blijdorp, Rob Doolaard, neemt je mee in de wonderbaarlijke wereld van de macrofotografie. Hij vertelt alles over instellingen, maar ook over close-up ringen, tussenringen en het gebruik van flitsers. En je krijgt een unieke rondleiding achter de schermen in Blijdorp.

Meer informatie over deze en andere foto-activiteiten van Kamera Express en hoe je je kunt inschrijven vind je hier. Wacht niet te lang, want het aantal deelnemers is beperkt.


 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel