Profiteer bij Foto de Vakman van extra bundelkorting

Redactie DIGIFO... 1539 0
Foto de Vakman viert de lente! Bij Foto de Vakman vind je een enorm aanbod aan camera's. Er zijn vele gunstige bundelaanbiedingen met toebehoren zoals een tas, geheugenkaarten en accu's, met extra korting.

Advertorial

Met de eerste zonnige dagen van het jaar krijgen veel fotoliefhebbers en vakantiegangers weer volop zin om erop uit te gaan. Het voorjaar is de perfecte gelegenheid om het volle licht 'vangen' en de macrowereld verkennen. De verkoopmedewerkers bij Foto de Vakman in Uden en Wijchen denken graag met je mee en adviseren om uit het actuele aanbod de beste keuze te maken.

Foto de Vakman - Uden

Kom naar de vernieuwde winkel in Uden of kijk op de website: www.fotodevakman.nl

Nikon D7200

Voor veel gebruikers zal de Nikon D7200 beantwoorden aan alle behoeften; met een enorme resolutie van 24,2 miljoen pixels, het professionele Nikon autofocussysteem met 51 scherpstelpunten en indrukwekkende videomogelijkheden kan een reisverslag worden vastgelegd waar nog jaren van genoten kan worden.

Nikon D7200

Olympus OM-D E-M5 Mark II

De videomogelijkheden op een spiegelreflexcamera of systeemcamera worden door steeds meer gebruikers ontdekt en toegepast. De Olympus OM-D E-M5 Mark II heeft een verbeterde filmfunctie en geeft onder bijna alle lichtomstandigheden en uit elk opnameperspectief verrassende videobeelden. Dankzij de beeldstabilisatie over vijf assen kan met elk objectief superscherp gefotografeerd en gefilmd worden.

Olympus OM-D E-M5 II

Panasonic GH4

De Panasonic GH4 is het afgelopen jaar al door velen ontdekt als een topklasse 4K Ultra-HD-videocamera, die flitsend snel kan scherpstellen onder vrijwel alle lichtomstandigheden. Specificaties als Full-HD-video-opnames met 96 fps maken dit een absolute high-end-camera. De handzame camera beschikt over intuïtieve bediening en is uit te breiden met vele objectieven die garant staan voor haarscherpe foto- en video-opnames.

Lexar Jumpdrive P10 USB 3.0

Om al je belangrijke foto- en video-opnames en opdrachten op te slaan en mee te nemen, is het enorm van belang deze weg te schrijven op betrouwbaar geheugen. De beste mogelijkheid hiervoor is Lexar Jumpdrive P10 USB 3.0, met 16, 32, 64 of 128 GB opslagruimte. Deze usb-sticks kunnen tot 245 MB/s schrijven, zodat je tot wel 1000 foto's binnen 60 seconden kan opslaan. Foto de Vakman verkoopt deze razendsnelle usb-sticks voor de laagste prijs van Nederland.

Lexar

Nikon Coolpix S9900 en Panasonic Lumix TZ60

Natuurlijk is niet iedereen op vakantie actief bezig met fototechniek, maar we willen wel allemaal een treffende herinnering van onze reis vastleggen. Dan is er een aantal opvallend complete compactcamera's zoals de Nikon Coolpix S9900 of de Panasonic Lumix TZ60. Met een 'zakformaat'-camera op pad gaan en toch een zoombereik van 30x tot je beschikking hebben is geweldig. De opnamen via Wi-Fi en NFC direct naar een smartphone of tablet zenden om ze online te delen, is de optimale toepassing van huidige technische mogelijkheden.

Nikon S9900

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie