Pas op: Kans op Sigmatisering

Probeer zelf alle Sigma-producten tijdens de Lenzenproeverij

Redactie DIGIFO... 983 0
Als je met enige regelmaat onze website bezoekt en in de afgelopen jaren ons magazine hebt gelezen, dan zal het je waarschijnlijk wel zijn opgevallen hoe vaak we laaiend enthousiast zijn over de nieuwe objectieven van Sigma. Vind je al die woorden leuk en aardig, maar wil je de objectieven zelf proberen? Dat kan tijdens de lenzenproefdagen van Sigma.

Sinds Sigma een aantal jaar geleden het roer omgooide en begon met het produceren van objectieven in de Sport-, Contemporary- en Art-lijn, komt het bedrijf met het ene uitmuntende objectief na het andere. En Sigma is niet alleen een objectievenfabrikant, het bedrijf heeft ook een aantal zeer interessante camera’s op de markt gebracht met unieke sensors.SIGMALees ook: Review: Sigma sd Quattro
Lees ook: Review: Sigma 85mm f/1.4 Art Briljant uit Japan
Lees ook: Met Sigma naar de Biesbosch
 

Zelf Sigma-producten proberen?

Alle reviews zijn natuurlijk heel leuk en interessant, maar er gaat niets boven het zelf proberen van de objectieven en camera’s. Daarom organiseert Sigma dit najaar meerdere Lenzenproeverijen. Op verschillende dagen is het mogelijk om een bezoek te brengen aan het hoofdkantoor van Sigma Benelux in Houten, om daar rustig de producten van Sigma aan de tand te voelen.

De Lenzenproeverij is gratis, maar niet zonder risico; je kunt geSigmatiseerd worden.

Momenteel is alleen nog de proeverij op 22 september bekend, maar de lijst data wordt snel uitgebreid.

Kijk voor meer informatie op deze website van Sigma Benelux.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie