Ervaar de Olympus OMD-camera’s

Begin oktober Olympus OMD-experience in Studio34x

Redactie DIGIFOTO Pro 1668
Uitstekende beeldkwaliteit in klein formaat. Het is niet voor niets dat de Olympus OMD-camera’s zo veel liefhebbers hebben. Voor iedereen die geïnteresseerd is om Olympus OMD-camera’s, en iedereen die al overstag is, organiseert CameraNU.nl begin oktober twee Olympus OMD Experience-dagen.

Tijdens deze dagen, op 6 en 7 oktober, zullen bekende Olympus-fotografen zoals Brenden de Clercq, Tom Reuvers en Arend Spaans speciale workshops geven waarin wordt ingegaan op de specifieke features die de camera’s zo bijzonder maken. Zo zal Spaans bijvoorbeeld uitleg geven over Focus Stacking en zal Brendan de Clercq de Pro Capture mode uitvoerig behandelen, waarbij de camera maximaal 60 foto’s per seconde kan maken.

Na afloop van de workshops krijg je zelf de kans om uitgebreid de verschillende OM-D-modellen te proberen, vragen te stellen en eventueel een nieuwe camera te kopen.
olympus-omd-experience-dag

Olympus OMD-experience

CameraNU.nl organiseert deze dag twee keer, één keer op vrijdag 6 oktober en één keer op zaterdag 7 oktober, in de enerverende Studio34x in Almere. Om de workshops geordend te houden zijn er per dag maar 60 bezoekers toegestaan, dus wil je de OM-D-camera’s eens goed aan de tand voelen, koop dan snel een kaartje. Entree kost € 39,- en is inclusief een lunch.

Kijk voor meer informatie en om een kaartje te kopen op de website van CameraNU.nl.
CamerNu.nl

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie