Nieuw: Polaroid OneStep+ camera

Polaroid Originals creëert ‘More ways to play’ met de nieuwe Polaroid OneStep+ camera

Remco Stunnenberg 291 0
Transcontinenta, distributeur voor Polaroid Originals in de Benelux, kondigt een nieuwe bijzondere direct-klaar camera aan: de OneStep+.

De nieuwste camera van Polaroid Originals heeft Bluetooth-connectiviteit, een geïntegreerde app en een schat aan creatieve functies die de kunst van analoge direct-klaar fotografie verheft. 

Met de OneStep+ kun je je camera via Bluetooth verbinden met de gratis Polaroid Originals smartphone-app. De intuïtief ontworpen en gebruiksvriendelijke Polaroid Originals app ontgrendelt 7 nieuwe creatieve functies waarmee je analoge direct-klaar fotografie kunt verkennen, of je nu een casual fotograaf bent of een doorgewinterde analoge expert.

De OneStep+ biedt gebruikers ook de mogelijkheid om het karakter van hun onderwerp echt vast te leggen en perfecte close-up portretten te maken dankzij een nieuwe secundaire portretlens, waarmee gebruikers vanaf slechts 1 meter afstand kunnen fotograferen, terwijl de toevoeging van een nieuwe regenboogstreep op het voorpaneel van de camera een eerbetoon is aan het iconische ontwerp van de originele OneStep camera uit 1977.

Met de OneStep+ biedt Polaroid Originals je de kans om je smartphone aan te sluiten op je camera en je aan te moedigen om naar buiten te gaan, te verkennen, te ontdekken en plezier te beleven.

Double exposure

Gebruik de tool ‘Double Exposure’ om twee foto's in één frame te plaatsen en surreële, expressieve composities te maken. Maak van een fakkel een verfkwast, teken afbeeldingen in de lucht en leg ze vast in de iconische Polaroid fotolijst met de ‘Light Painting Tool’. Mis nooit meer een groepsfoto met de ‘Remote Trigger’ en ‘Self Timer functies’ of gebruik voor het maken van een foto de ‘Noise Trigger‘ door de klap van een hand, het plonzen in een zwembad of het blaffen van een hond.

Stel de instellingen van je camera nauwkeurig af en beheer je opname met de ‘Manual Mode’ waarbij je de volledige controle krijgt over diafragma, sluitertijd en meer om je foto precies zo te krijgen als je wilt. Zelfs door foto’s te maken met lange belichting die de drukte van een late nacht scène vastleggen. En ten slotte gebruik de ingebouwde ‘Scanner tool’ om je foto's intuïtief te scannen, aan te passen en bij te snijden, zodat je ze net zo direct kunt delen als je ze hebt gemaakt.De nieuwe Polaroid OneStep+ camera kan gebruik maken van de i-Type film en de standaard 600 film. Zo kunnen alle 'More ways to play' ook nog eens creatief worden verwerkt op veel verschillende films.

Beschikbaarheid en prijs


De Polaroid Originals OneStep+ camera is per direct beschikbaar. De adviesverkoopprijs bedraagt €159,99 inclusief BTW.

Meer info? Kijk hier

Lees ook: De Polaroid Vintage Originals liefdevol gerenoveerd

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco