Photogifts.nl: Foto op vurenhout white wash

Redactie DIGIFO... 1266 0
Een fotoafdruk op hout geeft een bijzonder effect. Juist de imperfectie van het hout met noesten en nerven geeft sfeer en karakter aan je foto. Bij Photogifts.nl heb je keuze uit diverse houtsoorten.

Een interessante optie is de foto op vurenhout white wash. Dit hout is voorzien van een witte laag, waardoor de foto krachtig overkomt en zijn diepe kleuren behoudt. Door de white wash afwerking zijn de noesten bovendien minder opvallend.

De foto wordt opgebouwd uit vurenhoutplanken van ongeveer 95mm breed met een tussenruimte van ongeveer 2mm. Je kunt zelf kiezen tussen verticale of horizontale latten.

Photogifts

Een fotoafdruk op vurenhout white wash is te bestellen in afmetingen van 20x20 tot maximaal 200x140 centimeter. Je kunt kiezen uit standaardformaten zoals vierkant, staand of liggend met 3:2-verhouding, maar je kunt via het bestelsysteem ook een formaat geheel naar wens opgeven in stappen van 10 centimeter. Handig als je een uitsnede van een foto wilt laten afdrukken die niet een standaardverhouding heeft.

Photogifts

Foto's op hout in vormen

Wil je eens wat anders dan een foto in een standaard rechthoekig formaat? Bij Photoprints.nl kun je foto’s op hout nu ook in vormen zoals een hart, ster of rondje laten maken. De vorm van het formaat kun je zelf bepalen.

Een fotovorm is te bestellen op verschillende materialen: berkenplex, berkenplex white wash, aluminium, dibond forex of plexiglas.

Prijs: vanaf €27,- (20x20 cm)
Info: www.photogifts.nl

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie