Photobrandstore: Bundeling van ervaring

Redactie DIGIFO... 1598 0
Wat hebben Foto Mignon in Amsterdam, Foto Blom in Heemskerk en Foto Barends/Ringfoto in Haarlem met elkaar gemeen? Juist, het zijn fotospeciaalzaken met decennia aan ervaring onder de riem, die service en klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan.

Advertorial

Vanaf dit jaar slaan deze fotospeciaalzaken de handen ineen en gaan verder als Photobrandstore. Zo kunnen zij, naast de persoonlijke aandacht van een prettige winkel, topmerken aanbieden voor zeer concurrerende prijzen.

Photobrandstore is aangesloten bij Europa's grootste fotospeciaalzaakorganisatie, met meer dan 2500 winkels in Europa en een magazijn met meer dan zestigduizend artikelen. Door deze samenwerking kan Photobrandstore geweldige prijzen én het gemak en advies van een fotospeciaalzaak bieden. Het is immers wel zo prettig om een camera even vast te houden voordat je tot aankoop overgaat. Heb je daar geen behoefte aan? Geen probleem! Wat je via de webshop bestelt, heb je de volgende dag in huis!

Photobrandstore Amsterdam
Amsterdam: Foto Mignon (Sinds 1939)
Van Woustraat 56
1073 LN Amsterdam

Cursussen, workshops en meer

Bij Photobrandstore kun je terecht voor cursussen en workshops, fotoreportages en bedrijfsportretten op locatie. Uiteraard kun je ook bij Photobrandstore terecht voor het maken van perfecte pasfoto's. Daarnaast kun je foto's laten afdrukken op elke denkbare ondergrond. Van canvas en aluminium tot glas, steigerhout en nog veel meer.

Photobrandstore Heemskerk
Heemskerk: Foto Blom (Sinds 1966)

Deutzstraat 12-14
1961 NT Heemskerk

Digitalisering van foto en video

Heb je analoog foto- of videomateriaal en wil je dit overzichtelijk en veilig digitaliseren? Photobrandstore is gespecialiseerd in het omzetten van foto's en video's naar dvd of usb-opslag. Op die manier kun je al je dierbare herinneringen simpel digitaal archiveren.

De winkels van Photobrandstore, sinds jaar en dag een begrip

Photobrandstore Haarlem
Haarlem: Ringfoto Haarlem (Sinds 1931)

Zijlweg 66
2013 DK Haarlem

Photobrandstore

Kijk voor meer informatie op: www.photobrandstore.nl

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie