Philips Brilliance QHD USB-C docking-monitor met High Dynamic Range

Philips Brilliance QHD USB-C docking-monitor met High Dynamic Range

Jasper van Bladel 618 0
Ben je op zoek naar een nieuwe monitor? Kijk dan eens naar deze Philips Brilliance QHD USB-C docking-monitor met High Dynamic Range.

Deze monitor heeft een beelddiagonaal van 32 inch en is uitgerust met de nieuwste generatie USB 3.1 Type C-technologie voor razendsnelle gegevensoverdracht. Ook kan de monitor daardoor dienen als een oplaadstation, zelfs voor laptops. Ook kun je op internet en kun je meerdere monitoren tegelijk koppelen. Dit allemaal met één enkele kabel. Zo wordt je monitor een handige hub op je bureau waarmee je gelijk ruimte bespaart.

De monitor is speciaal ontwikkeld voor professionals en is uitermate geschikt voor foto- en videobewerking. 

Specs

De Philips Brilliance QHD USB-C docking-monitor met High Dynamic Range heeft een backlight-IPS-scherm en geeft je beelden weer in een 2560 x 1440-resolutie. Het scherm heeft een beeldhoek van 178°. De helderheid bedraagt 450 cd/m² en het scherm heeft een contrastratio van 50,000,000:1. Ook laat het scherm 99% van de Adobe RGB-kleurruimte zien. Voor sRGB (CIE 1973) is dat 100%. De HDR-techniek zorgt voor een goede weergave van contrasten, schaduwen en hooglichten. 

Duurzaam

De monitor is daarnaast ergonomisch verantwoord door de SmartErgoBase voet en de LowBlue- en Flicker-free techniek. Daarnaast is deze Philips ook een duurzame keuze, want het scherm bestaat voor 65% uit gerecyclede materialen.

Prijs: €499,-
Info: philips.nl/c-m-pc/monitoren

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper