Panasonic GF3: laat je verleiden door compacte kwaliteit

Panasonic GF3: laat je verleiden door compacte kwaliteit

Redactie DIGIFO... 3868 0
Waar je ook bent, de LUMIX GF3 verleidt je op elk moment tot het maken van prachtige foto's. Deze compacte lichtgewicht systeemcamera geeft je de mogelijkheid om je inspiratie op elk moment om te zetten in blijvende herinneringen.

Advertorial

De Panasonic LUMIX GF3 heeft een Touch LCD, waarmee je op een eenvoudige manier de mooiste foto's van hoogwaardige kwaliteit maakt. Met één druk op de knop kun je bovendien filmen in Full HD. Zo compact, dat je hem nooit meer hoeft te missen.

Panasonic GF3

De ultieme vorm van gebruiksvriendelijkheid

Het bedienen van de DMC-GF3 gebeurt in een handomdraai; je raakt het belangrijkste onderwerp aan op het LCD scherm en de camera stelt direct de focus en belichting optimaal in. Desgewenst maakt de camera zelfs direct een foto. Met nog een druk op het scherm blader je vervolgens door al je mooie foto's. Het nieuwe draaiwiel maakt bediening via het menu nog sneller en eenvoudiger.

Panasonic GF3

Filmen in Full HD

Een camcorder meenemen naast de Panasonic GF3 is niet nodig. Deze systeem camera filmt namelijk in Full High Definition 1080/50i (25p) met continu autofocus. Met het efficiënte VCHD formaat film je in Full HD beeldkwaliteit. Zo kun je op hetzelfde geheugenkaartje tweemaal zoveel beelden filmen als bij een motion JPEG bestand. De haarscherpe opnames in combinatie met de ingebouwde Dolby Digital® Creator microfoon brengt elke video-opname opnieuw tot leven.

Panasonic GF3

Flitsend in elke omstandigheid

Foto's van een etentje bij kaarslicht, van een feestavond of een portret met tegenlicht: allemaal momenten waarbij een flitser onmisbaar is. De Panasonic GF3 is voorzien van een ingebouwde flitser zodat je nooit verlegen zit om licht. Door het beweegbare pop-up systeem flits je direct voor de meest creatieve opnames.

Panasonic GF3

IA Plus, maakt fotograferen makkelijker

iA Plus is dé uitkomst voor iedereen die begint in de wereld van fotografie of graag snel een perfecte foto wil maken. Nieuw is de aanraakgevoelige bedieningsbalk waarmee je eenvoudig scherptediepte, helderheid en kleurbalans aanpast. Beweeg met je vinger over de balk en zie de verandering direct op het scherm. iA: de functie die zelf nadenkt.

Panasonic GF3

Het bruisend hart

De GF3 ziet er niet alleen leuk uit maar heeft ook aardig wat in zijn mars. Het vliegensvlugge Light Speed autofocussysteem en de Venus Engine FHD processor laten geen moment verloren gaan. Hierdoor stelt de Panasonic GF3 scherp in maar liefst 0.1 seconde. De hoogwaardige 12.1-megapixel sensor beschikt over een speciaal ruisonderdrukkingssysteem. Waar je ook bent, de Panasonic Lumix GF3 is van alle markten thuis.

Panasonic GF3

Lumix G Micro System meer mogelijkheden, minder ballast

Herken het gebruiksgemak van een compacte camera en combineer dit met de verbluffende beeldkwaliteit van een spiegelreflexcamera. Dat is het uitgangspunt van alle LUMIX G Micro System camera's. Ook de lenzen zijn vele malen kleiner en lichter dan conventionele lenzen.

Panasonic GF3 kitlens

De ultieme combinatie

De DMC-GF3 is tevens verkrijgbaar in combinatie met de nieuwe 14-42 mm Power Zoom lens. Deze uitvoering combineert het bereik van een standaard lens en het formaat van een pancake-objectief met de ultra compacte Panasonic GF3.

Panasonic GF3X

De stijlvolle Panasonic LUMIX GF3: draag hem altijd bij je.

Ontvang € 50,- retour

Koop tussen 11 november 2011 en 15 januari 2012 een LUMIX GF3 en ontvang € 50,- via je bankrekening retour. Meer informatie vind je op www.panasonic.nl

Commercial

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie